No i zamiast sobie kupić RF 100-500 taszczyłeś 4 litery na drugi koniec świata, żeby obejrzeć widoczki, których w necie jest od groma, a zakup czegoś innego, niż Sigma 150-600 C, będziesz przeżywał, jak Lenin Rewolucję. Ale to Twoja sprawa :mrgreen:
Wersja do druku
Jestem juz w takim wieku ze cash wole wydać na przezycia niz na przedmioty, ktore sa tylko srodkiem do celu. Dlatego na 3 dni do Yellowstone wydalem 10k bez mrugniecia, a na 100-500 bede sie zzymal do konca swiata i jeden dzien dluzej, ze ciemny krotki i drogi [emoji1787]
Ale dosc juz bo znow robie offtopa i zaraz dostane bana.
Nie robisz offtopa. To temat o grach. Wydzielony z pierwotnego wątku o Canonie R6.
Ja gram z Synem, więc pokazuję mu gry z moich czasów i o dziwo, podobają mu się znacznie bardziej niż nowe. Plants vs Zombies, ale jedynka i dwójka, Half-Life Black Mesa, Earthworm Jim, Mortyr, Abe's odyssee i tym podobne. Ale numer 1, zawsze Half-Life.
Kiedyś robiłem nawet skiny do IL-2 Sturmovik.
Załącznik 10171
Załącznik 10172
Załącznik 10173
Załącznik 10174
Załącznik 10175
Załącznik 10176
Załącznik 10177
Załącznik 10178
A ja nie mam Sturmovika :( Miałem, ale coś się stało i się nie instaluje. A chętnie bym pograł.
Escape from Tarkov (EfT) - choć od 24 lutego raczej przerwa, z wiadomych powodów
#Wojciech O - haha, taaa uwielbiam graczy, którzy się ulewają na ciebie. Giną oddając 1 strzał tracąc całe HP. Psują mi rozgrywkę i sobie przy okazji :P
#Heldbaum - ooo, sporo fajnych tytułów: Earthworm Jim i Abe's Oddysey. Super tytuły. Sporo godzin przegrane w to :). Mnie się jeszcze przypomina jak nie miałem komputera i chodziłem do kolegi pograć. Graliśmy w Sensible World of Soccer. On na joysticku a ja na klawiaturze. Piękne czasy! Kolega joystick urwał nawet :D Wszelkie Settlers i oczywiście - Heroes of Might and Magic 3 ! Kto nie grał ten z policji :lol: