Odp: Fotografie/Filmy przyrodnicze
Zapytałem o ten setup z ciekawości, bo ostrość jest petarda na tym pierwszym foto. Ciekawi mnie - nawiązując do Twojego PW - jak ten RF100-400 będzie przedstawiał się w lato, czy ogólnie w słoneczne dni, bo póki co ostrość wydaje się, że jest bardzo w porządku, ale zdjęcie traci przez wysokie szumy.
4 załącznik(ów)
Udało mi się dzisiaj zachęcić sikorki i trznadle do zabawy na balkonowym karmniku. Postrzelane coś przez okno R + RF100-400:
.13
Załącznik 10860
.14
Załącznik 10861
.15
Załącznik 10862
.16
Załącznik 10863
6 załącznik(ów)
fajny pomysł na karmnik z skorupy kokosa! Foty też bardzo fajne. Te trznadle jakieś takie agresywne :)
Cytat:
Zamieszczone przez
mystek
fajny pomysł na karmnik z skorupy kokosa! Foty też bardzo fajne. Te trznadle jakieś takie agresywne :)
To są dzwońce.
Pomysł na karmnik fajny, ale te badyle w tle już nie za bardzo, i światło było nędzne. Generalnie nie lubię sztucznych aranżacji, ale to jest jedyna metoda uchwycenia jakichś akcji w przewidywalnym miejscu.
dzwońce, ok :)))
No badyle słabe, ale fotografuje się w warunkach jakie są. Tak to pewnie - jak sam napisałeś - byłoby trudno raczej o podobne zdjęcia dzwońców w warunkach 100% naturalnych.
Cytat:
Zamieszczone przez
mystek
dzwońce, ok :)))
No badyle słabe, ale fotografuje się w warunkach jakie są. Tak to pewnie - jak sam napisałeś - byłoby trudno raczej o podobne zdjęcia dzwońców w warunkach 100% naturalnych.
Ptaki nie walczą ze sobą, jak nie mają o co, więc podkłada im się żarcie.
3 załącznik(ów)
1 załącznik(ów)
1 załącznik(ów)