Odp: Kupiłem i chcę się pochwalić
Very funny [emoji1787]
Juz sie cieszylem na nowa lornetke do Bialowiezy a to zonk.. teraz reklamacje, wnioski, kurierzy.. z miesiac pewnie zejdzie jak dostane nową.
Cytat:
Zamieszczone przez
cauchy
Very funny [emoji1787]
Juz sie cieszylem na nowa lornetke do Bialowiezy a to zonk.. teraz reklamacje, wnioski, kurierzy.. z miesiac pewnie zejdzie jak dostane nową.
Nie dasz rady tego złożyć do kupy?
Cytat:
Zamieszczone przez
cauchy
Very funny [emoji1787]
Rozumiem emocje ale prawa strona na fotce wygląda na poważnie uszkodzoną mechanicznie.
prawa jest ok
zebrałem części do torebki z zamkiem, spakowałem, zgłosiłem reklamację i teraz czekam aż zgłosi się do mnie "opiekun reklamacji"...
Było brać renomowanej marki i jedynej słusznej Samsung :mrgreen:
Co prawda od Samsunga to smartfon, ale JP udowadnia, że S23 Ultra ma taki zoom, że może robić za lornetkę :lol:
Smartfon to od Apple jednak wolę a lornetkę to już zdecydowanie Samsung :mrgreen:
"Dzień dobry Panie Andrzeju,
Twoje zgłoszenie zostało rozpatrzone. Wyślemy do Ciebie nowy towar. Jednocześnie odbierając reklamowany."
Cytat:
Zamieszczone przez
cauchy
"Dzień dobry Panie Andrzeju,
Twoje zgłoszenie zostało rozpatrzone. Wyślemy do Ciebie nowy towar. Jednocześnie odbierając reklamowany."
Może sprzedawca wiedział, że wysłał złą lornetkę i całe szczęcie nie robi problemu.
Cytat:
Zamieszczone przez
cauchy
Na forum Nikona powiedzą, że ich optyka jest the best :mrgreen: jednak od zmiany systemu w 2018, w działy sprzętu czy optyki nie zaglądam bo po co.