zielony: zapewne wygodniejsze. O tyle wygodniejsze o ile droższe. ;D
Ja na szczęście takich wygód nie potrzebuje. :)
Wersja do druku
zielony: zapewne wygodniejsze. O tyle wygodniejsze o ile droższe. ;D
Ja na szczęście takich wygód nie potrzebuje. :)
A stoją, jeszcze stoją... :-DCytat:
Zamieszczone przez mmsza
Ekipy brak panie, zorganizowanej ekipy...
A propo; słyszeliście, że w Wąchocku zwijają asfalt na noc? ;)
Dobra Maciek, nie ciągniemy off'topa. Jakby co to PRIV panie! :twisted: ;)
Napisałem, bo oglądałem tego 334B w ProfiLabie ostatnio. Nie żebym musiał kupić, bo oglądałem z ciekawości. Fajny bajer ten automatyczny. Pieron wie natomiast jak na przestrzeni czasu się to tam 'wyrabia' albo coś...Cytat:
Zamieszczone przez adamek
W sensie jakieś luzy :roll: W końcu to frotka więc po co znowu przeżywać to jak świnia okres ;)
eee i tak nie mam kasy na to. ;)
Teraz jest juz tylko kwestia czy 679 czy 680...
najwyzej wylosuje ktorys z tych dwoch numerkow :D
Oba utrzymują do 10kg.Cytat:
Zamieszczone przez adamek
679: dłuższy po złożeniu
waga: 0,6kg
min h: 64cm
max h: 162cm
nogi: 3 sekcje
680: krótszy po złożeniu
waga: 0,83kg
min h: 51cm
max h: 154cm
nogi: 4 sekcje
podobno 680 ładniej wygląda. ;)
A tak na serio to prawie jestem zdecydowany na 679...bo taniej. :)
trzy główne cechy, które mi wpadły w oko po zapoznaniu się osobistym z 680.
- po pierwsze dużo grubsza rączka - niby lepiej siedzi, ale chyba się szybciej palce męczą
- po drugie krótszy
- po trzecie za dużo rozkładania i w związku z tym mniejsza kontrola "po omacku".
wszystko w stosunku 679B
Gruba raczka to fakt ale czy ma to jakis wplyw na meczenie sie ... osobiscie nie sadze. On caly jest gruby ale bez watpienia bardzo sztywny dzieki temu.Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
Jest niestety 4 sekcyjny. Generalnie to wada ale tak naprawde tylko w momencie rozkladania go w celu podpiecia do szkla. Potem to juz nie ma znaczenia i tak wysokosc reguluje sie najwyzszym zatrzaskiem.
Za krotko sie bawilem tym 679 ale jesli jest tak samo sztywny jak 680 to nie ma sie co zastanawiac i przeplacac.
679B jest na gołe oko dokładnie tak samo sztywny. A co do 4 sekcji nóżek. Ja w teatrze po ciemu co chwila siadam, wstaję, przesuwam się. Kiedy robię coś na granicy zasięgu zooma przechylam po prostu monopod przód - tył. Zmusz mnie to do ciągłego zmieniania wysokości, i nawet kiedy siedzę, jedna sekcja mi do tego zazwyczaj nie wystarcza (bo pozostaje sprawa sztywności kolejnych sekcji).
Dopisze wrazenia z 334B bo przez jakis czas mialem - CHOLERNIE wygodny w uzyciu 8) .
W lewym reku "sterowanie" (pod kciukiem wajcha od glowiczki no i pod dlonia spust od wysuwania), w prawym reku aparat = zero problemow z ustawianiem sie.