Ja bym nawet takich nie zrobił :-? ;)
Wersja do druku
Ja bym nawet takich nie zrobił :-? ;)
zrobilbys napewno ;)
Też tak sądze:)
No ale czym mungo fociłeś? Miałeś jakieś tele czy to co widać w stopce czyli kicior? ;)Cytat:
Zamieszczone przez mungo
Od znajomego na czas Góraszki pożyczyłem 200 mm USM-świetne szkiełko. Na nim wszystko elegancko wychodziło, ostre i z bliska. Od czasu do czasu podpinałem KIT'a, jednak tych fotek się wstydzę, gdyż są nieostre, jakieś dziwne kolory mają, samoloty na nich są wielkości 2-3 piskeli. Jak próbowałem focić akrobacje KIT'em, to zanim on złapał ostrość, to pokaz się kończył:p Takie życie z nim...
Jak dla mnie to te maszyny latające sa takie jakies malutkie. Pod tym wzgledem podobaja mi się straszliwie zdjecia muflona czyli dość mocne zbliżenia. Rozumiem iż w tym przypadku decyduja głównie braki sprzetowe.
Inna sprawa - wiekszość zdjęć pokazuje ocienioną strone maszyn i tylko fragmencik w ostrym dość słońcu co jakoś psuje obraz całości.
Pozdrawiam
Zigi
Niestety lotnisko w Góraszce pod względem oświetlenia jest fatalnie usytuowane. Co do braków sprzętowych to teoretycznie 200 mm(na cropie 320 mm) powinno wystarczyć, jednak w praktyce jest inaczej. Na drugą stronę lotniska wstępu niestety nie miałem, a byłem tam z rodzinką, więc do ich wymogów musiałem się dostosować, czyli być tam w najgorszym terminie, kiedy słońce góruje(godz. 12-15:30). Dzięki za krytykę:) Za rok obiecuje, że będzie lepiej. Jak ktoś ma coś jeszcze do dodania to proszę mówić. Pozdrawiam!
Base-jumping:
1.
2.
Naprawdę tam tak smutno?
pozdr Robert