Psy:
pierwsze 2 trochę nieciekawe tło (może mniejsza GO byłaby lepsza)
1 - Świetny moment
2 - Trochę nieostre
3 - Ładny jęzor 8)
Większośc Twoich zdjęc "coś" w sobie ma... i to mi się podoba
Pozdrawiam
Wersja do druku
Psy:
pierwsze 2 trochę nieciekawe tło (może mniejsza GO byłaby lepsza)
1 - Świetny moment
2 - Trochę nieostre
3 - Ładny jęzor 8)
Większośc Twoich zdjęc "coś" w sobie ma... i to mi się podoba
Pozdrawiam
fajny psiak
Pod tym linkiem jest więcej fotek z tego miniplenerku.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Chętnie przeczytam Wasze opinie.
Nie obraz sie. Ja wiem, ze jak wejdzie sie do takiej fabrykli to aparat sam sie pcha do rak, ale ja juz widzialem tyle tego, ze po raz milinowy to juz po prostu patrzec nie moge. Poza tym... to sa jakie sogolne plany, bez ładu, skłądu. Moze warto skupic sie na detalu? Poza tym, nie ma tutaj nic ciekawego. A moze jakies zycie pokaz. Ludzi? Pokazujesz jakies tam ruiny w zwylky sposób. Dodaj jakas technike zdjeciową. filtry uzykj. Zrób cos co zatrzyma widza choc minute dluzej i bedzie inne od tego miliona juz zrobionych takich fabryk;.
Oczywiście, że się nie obrażę :) Głosy krytyczne, a zwłaszcza takie, jak Twoje, konstruktywnie krytyczne, są dla mnie szczególnie cenne. Dzięki nim dowiaduję się, gdzie popełniam błędy i w którą stronę powinienem kierować swoje wysiłki.
W tej serii chciałem, aby moje zdjęcia oddały klimat tego miejsca. A klimat jest ponury, nieuporządkowany i jakby martwy. Bałagan w kadrach wynika z natury a jego brak byłby zafałszowaniem rzeczywistości.
Nie ukrywam, że chcę się tam wybrać ponownie i skupić się właśnie, zgodnie z Twoimi sugestiami na detalach. Zalążkiem tego zamysłu jest fotka nr 3, która nota bene, najbardziej mi się podoba.
Ludzi tam niestety żadnych nie ma, więc o portretach w tej scenerii mogę zapomnieć, chyba, że uda mi się skłonić kogoś ze znajomych do pobawienia się w modela/modelkę. Zobaczymy.
Jeszcze raz dziękuję za komentarz i polecam się na przyszłość.
EDIT: Tam-Taram-Tam-Tam! Właśnie nabiłem dwusetnego posta ;)
hehe mow gdzie to jest w wawie !!! :)
kurde daleko ale sie moze wybiore masz jakies info co to bylo itp ?
hmm trzb poszukac duzy to obiekt ?