Zielony, nawet na fotce masz karte całą metalową a nie plastik z metalowymi okładzinami
może zadzwoń do tego sklepu
http://www.fotoexpert.pl/pretec-2gb-...F-CHEETAH-133X
powinni miec orzginały
Wersja do druku
Zielony, nawet na fotce masz karte całą metalową a nie plastik z metalowymi okładzinami
może zadzwoń do tego sklepu
http://www.fotoexpert.pl/pretec-2gb-...F-CHEETAH-133X
powinni miec orzginały
Mam w domu drugi czytnik (z i-tec'a zakupiony od Tomasza1972) ale co prawda nie moge go użyć do 11.08 - bo to prezent urodzinowy dla współlokatora* :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Cyborg
Wtedy dopiero zrobię porównanie czytników i tych kart.
Generalnie sfocę całą kartę jeszcze RAWami i porównam z zegarkiem w ręku
pomiędzy 2GB preteca i 1GB UII (przy UII czas pomnożę razy dwa)
Jezu, co za cyrki - i pomyśleć, że normalni ludzi zajęli by się foceniem, a nie jakimiś tego typu testami... :???:
*tylko bez skojarzeń - ja mam kobietkę :lol:
EDIT:
:roll: :???:Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Ja też w sumie nie zapisuje w tym kierunku na codzień. Tylko sprawdzałem.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
No właśnie. Problem w tym, że też na pociąg się śpieszę, a musiałbym działać w tej sprawie :???: Generalnie się wq...mCytat:
Zamieszczone przez Vitez
ja mam takie samo opakowanie, a jednak metalowa ;]Cytat:
Zamieszczone przez enter
Simon. po Twoim potwierdzeniu i telefonie do sklepu[aby jeszcze bardziej potwierdzić] na miejscu Zielonego bym odesłał tą kartę do sprzedawcy. bo może mieć więcej problemów, a po to kupujesz chetach'a zeby był metalowy.
No mnie bylo w sumie rybka.Cytat:
Zamieszczone przez enter
Zamowilem tego 2GB, bo z poprzedniej karty Preteca jestem zadowolony, dodatkowo rewelacyjna cena.
Rano troche mnie scielo, jak zobaczylem tego posta i ...plastikowa karte, ale mowie, co tam. Tez bedzie dzialac ;-)
I przyjechala po godzinie moze od przeczytania watku, tyle, ze cala metalowa ;-)
Mysle tez, ze to lipa poniewaz robilem testy na poprzedniej wersji czy x80 i juz ona byla szybsza od SandiskaUII.
Przeczytaj ten watek to sam zobaczysz jak to wyglada.
http://canon-board.info/showthread.p...ighlight=pd70x
Pozdrawiam i chyba pomyslalbym o wymianie karty - bo chyba nikt nie lubi jak sie w butelke nabija, czyz nie:?: Powodzonka
No podejrzewam - bo już po rozmowie z Vitezem on stwierdził, że na 20D, 350D spokojnie starczy Cheetah x80, ale pomyślałem skoro mogę dopłacić jakieś 5zł do Cheetah III x133 to stwierdziłem czemu nie. Teraz się okazało... :?Cytat:
Zamieszczone przez borkomar
Napisałem akurat do gościa maila, z prośbą o wymianę na metalowy egzemplarz albo zwrot gotówki.Cytat:
Zamieszczone przez borkomar
Zobaczymy co odpisze.
Jak dostanę kaskę to poszukam jakiegoś innego źródła.
Może nawet u Pretec'a ale nie wiem czy oni sprzedają pojedyńcze sztuki.
Sam zamierzam kupić preteca 133x ( mam 2 x pretec 2gb 80x i karty są ok) , więć zadzwoniłem do preteca .
KARTY PRETEC CHEETAH 133X SĄ METALOWE Z PLASTIKOWĄ OBWÓDKĄ
PRETEC zdecydował się na zmianę kart całych metalowych na metalowo-plastikowe by obniżyć cenę .
To dlaczego dzis dostalem bezposrednio od dystrybutora karte metalowa PRETEC CHEETAH III x133? ;-) Kurde, opublikuje jutro fotki, bo dzis po poludniu nie bedzie mnie na necie :PCytat:
Zamieszczone przez Tomasz1972
Sam juz z tego nic nie wiem :-?Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz1972