-
a ja dawno dawno temu jak sobie zakladalem mojego pierwszego w zyciu maila
to najwyklejszych emilow bylo jak psow ... wiec pomyslalem zeby bylo prosto i na temat to doloze jedna literke ... no i sprawdzanie .. a,b,c,d,e,f przy f juz mi sie znudzilo i postanowilem kontynuowac od konca alfabetu ... i tak oto trafilem na "z" ... hmm podrapalem sie po glowie wcisnelem enter i tak juz zostalo, nicka stosuje wszedzie, na forach,majlach,gadulcach dobrze ze w banku tego nie akceptuja ;D
a swoja droga po pewnym czasie stwierdzilem ze w sumie to jestem podobny do tej mrowki "Zed" ;)
-
Mój nick to imię i rok produkcji ;)
-
A ja się nie przyznam. To będzie mój sekret.
-
A ja z reguły nic nie mówię :D
-
No cóż... CZasami używam przemocy, do której mam wyłączne prawa autorskie, tyle, że "c" w kółeczku by na forum nie przeszło, stąd w nawiasach... :-D Zgadnijcie, jak mam na imię? :mrgreen:
-
Ja podobnie jak Tomasz G. nie przyznam się jak wpadłem na ten nick :)
-
Ja natomiast uwielbiam Antona Bruckner'a (taki romantyczny kompozytor), poza tym jestem muzykiem i jakoś mi zapasowało :P
-
PLUGowy generator mi nadal : Lukasz Badura ==> ukasbadu
-
A ja po prostu uwielbiam te zwierzęta.
Mam takie niespełnione marzenie, że kiedyś (jak już zarobie swój pierwszy 1E6 $) to wezmę 5D + 600mm/f4 IS pojadę do afryki i powstanie: "konrad wśród nosorożców".
rgds, N.
-
Kiedyś... Boże kiedy to było... na studiach założyłem żółtą koszulkę z napisem ZANUSSI. Nie była to by najmniej reklama naszego wspaniałego reżysera Krzysztofa a raczej logo producenta pralek... nazwano mnie ZANUSSI.... i już tak zostało... ale tylko na forach. W realu jestem Marcin..... i jest nasz sześciu ;)