Zeby sie tylko jeszcze chcial odezwac.. Ja w sumie czekam na jakies nowe wyzwania :) Ostatnim bylo sikanie WD-40 w gniazdo N3 i zalewanie go rozgrzanym 'glutem'Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Wersja do druku
Zeby sie tylko jeszcze chcial odezwac.. Ja w sumie czekam na jakies nowe wyzwania :) Ostatnim bylo sikanie WD-40 w gniazdo N3 i zalewanie go rozgrzanym 'glutem'Cytat:
Zamieszczone przez muflon
nono, kiedy beda efekty tuningu?
Szczerze też jestem ciekaw :D
A jak ja bym "rozebrał" jekiego kolwiek cyfraka w ten sposób to nie mówię, że bym go złożył do "kupy", tylko bym się zastanawiał co ja w ogóle wymontowałem :P
no Coronado.... zagadka niczym z dokumentu Wołoszańskiego.... wszyscy czekamy na rozwiązanie....
też obstawiam filtr AA
stawiam na fulfrejm :D
Hehe, no jakby wymienil fragment body, matowke, lustro, migawke.. to kto wie :)Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
a ja sadze ze poprostu legendarna dusza Nikona zamrzyla sie coronado i wstawi tam nikonowska (czyli sony ;-) ) matryce CCD z nikonowskim filmowym ziarnem i cyfrowa dusza :twisted: :mrgreen:
EDIT, chociaz jak sadze juz sama wymiana migawki/lustra na cichsze lub wyciszenie istniejacego, bylo by niezlym sukcesem ;-)
Zapomniałeś dodać i legendarną wręcz świetlistościa ;).Cytat:
Zamieszczone przez Jac
Też jestem za wywleczeniem filtra AA tylko w takim przypadku po co sylikon?
haha...właśnie się dowiedziałem. Będzie można zmieniać dźwięk migawki na dowolną mp3