tak, ale wtedy matryca się będzie kurzyła!!!!!!!!Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Wersja do druku
tak, ale wtedy matryca się będzie kurzyła!!!!!!!!Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
miejsca na wszystko by nie starczylo, gripa posiadam, mam duze łapy stad aparat bez gripa mi nie lezy :wink:Cytat:
Zamieszczone przez muflon
BTW zakochalem sie w tym paseczku na rasie jak pierwszy raz wzialem do reki KODAKa oby paseczek Canona tak samo trzymal :twisted: lecz nie wiedzialem ze Canon robi cos takiego a tu BACH! :mrgreen: Nie lubie nosic aparatu na uwiezi szyjnej
Swego czasu kupiłem na Allegro taki "Hand Strap" firmy Matin. Wiązanie na body: przewlekane przez górne prawe uszko i przykręcane do mocowania statywu. Ten Hand Strap ma taki "dings" zakończony śrubą (do statywu) i na nim jest dodatkowe uszko. Tak więc pasek naszyjny można przewlec przez lewe uszko w body i przez uszko "dingsa" przy śrubie. Aha, nie zmieszczą się 2 paseczki przez ucho w body (sprawdzałem empirycznie).
cos takiego? pasek
Jak sie sprawuje? Chyba sobie sprawie taki gadzet.
ja moge CI taki odsprzedac za 50zł :wink: nie smigany raz g zalozylem i zdjalem... jakos mi nie pasowal...
Hmm... pojawilo mi sie kilka pytan:
1) Jak uzywac tego paska przy gripie :?: Czy nie ma z tym problemow :?:
2) Jak mocujemy wtedy statyw :?: Czy trzeba odkrecic pasek :?:
Tequil, ale ty masz z gripem? Jak zrozumiałem, można go stosować bez gripa?
kuypilem kiedys taki matin
Nie ma zadnych sladow uzytkowania bo zalozylem go raz i cos mi nie lezal a teraz sie kurzy
Za 40 moge Ci sprzedac
BTW: to co sprzedaja na allegro to jakas sciema te fotki jedna tylko jest prawdziwa... ta gdzie jest pokazane mocowanie na gwint... innych od tego co ja mam chyba nie ma :roll:
Mozna do statywu nawet przykrecic w tym kuleczk gdzie jest gwint jest rowniez mocowanie na gwint od statywu
uzywam juz chyba z 8 miesiecy tego E-1 hand strap - udalo mi sie go kupic na allegro za 50 badz 60zl - nie pamietam.. kobieta nie wiedziala co to jest, wiec tanio sprzedala ;-)
da sie i jak najbardziej powinno sie, nosic do tego doczepiony pasek standardowy - uzywanie hand strapa nie wyklucza uzywania tego 2giego :) tak to ktos wymyslil, ze oba mocujemy do aparatu laczac ze soba - przyznam, ze bez instrukcji nie wpadl bym jak to polaczyc.. ale jak juz sie udalo, sprawdza sie w 100%.. a do tego noszenie aparatu z takim paskiem dodatkowym odciaza palce - nie trzeba tak mocno sciskac aparatu aby nie wypadl.. :)
szczerze mowiac kupilbym sobie cos takiego bo pasek naszyje jakos mi nie pasuje tylko nie wiem czy to sie nadaje do mojej niezbyd duzej dloni!? to kto i zaile ma do odsprzedania ??:>