Odp: Powrót syna marnotrawnego (z Sony A7R na Canona)
@ultimator brawo za decyzję, witaj ponownie po dobrej stronie mocy :D
"Zdecydowanie wolę obrazek z 5d classic od 6d :P"
Ja zdecydowanie wolę kiedy nie wywalam 30% zdjęć tylko dlatego że AF przestrzelił. Dlatego doleje oliwy i napiszę że idę dumnie po Nikona...
Cytat:
Zamieszczone przez
verasport
Dlatego doleje oliwy i napiszę że idę dumnie po Nikona...
Ta oliwa lubi osiadać na matrycy ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
verasport
"Zdecydowanie wolę obrazek z 5d classic od 6d :P"
Ja zdecydowanie wolę kiedy nie wywalam 30% zdjęć tylko dlatego że AF przestrzelił. Dlatego doleje oliwy i napiszę że idę dumnie po Nikona...
Był tu gdzieś kolega ostatnio co pisał, że porzucił d810 bo niecelność systemu Af go porażała.
Napisałem o obrazku, nic nie pisałem o AF i wysokich czułościach. Nie nadinterpretuj ;)
W takim razie, to był inny kolega :P
Niniejszym za ogólną aprobatą użytkowników forum wnioskuję o uhonorowanie obywatela, który jako ten syn marnotrawny powrócił do Jedynego Słusznego Systemu jakim jest CANON pamiątkowym orderem za waleczność i odwagę. Za wszystkie trudy i ofiary poniesione podczas walki z innym systemem ten order mu się po prostu należy.
Nic by tam nie uwiarygodniło wątka, jak kilka przykładów zdjęć na których widać to o czym piszesz.
Tak tylko mówię...:D
Cytat:
Zamieszczone przez
bmfcker
Nic by tam nie uwiarygodniło wątka, jak kilka przykładów zdjęć na których widać to o czym piszesz.
Tak tylko mówię...:D
I całkiem słusznie prawisz. Byłem w kilku różnych systemach (od ośmiu lat w ML APS-C/FF, bo lustra FF mnie nie kręcą) i ona "magia" mi się nie objawiła ani we śnie , ani na jawie :( Ale może to chodziło jednak o Maggi ? (taka przyprawa).
@candar no na Twoich zdjęciach, to akurat czasem widać magię. Ale nie ma to związku z rodzajem aparatu. :mrgreen: