moje zdanie jest takie. Na ten mecz trzeba było wysłać tych co pierdzą w stołki na Wiejskiej i myślą, że wiedzą jak życie wygląda...oczywiście z szalikiem Wisły Kraków...
Wersja do druku
moje zdanie jest takie. Na ten mecz trzeba było wysłać tych co pierdzą w stołki na Wiejskiej i myślą, że wiedzą jak życie wygląda...oczywiście z szalikiem Wisły Kraków...
Widzieliśmy właścicieli sklepików i restauracji wyrwanych ze swych domów o czwartej nad ranem, nie było jednak na twarzach entuzjamu i radości ze zwycięstwa Legii.Cytat:
Zamieszczone przez kane
No można posłać część posłów przyozdobionych w szaliki Wisły na taką imprezę, to chyba szybki, skuteczne i tanie rozwiązanie...a jaka szkoła życia. Chociaż nie wiem jakby było bo Andrzej boksuje.
Tak tez wlasnie myslalemCytat:
Zamieszczone przez Mac
jaki? lepper?Cytat:
Zamieszczone przez Mac
Chodziło mi raczej o naszego Wielkiego Inkwizytora tj. ministra Ziobro co w sprawach prawa biegły jest...
Myślę, że wiekszość z nich można tam było wysłać. Min. Ziobro napewno też tam mógłby się wybrać. Nie wiem jednak czy ktoś chce rozwiązać problem kibiców.Cytat:
Zamieszczone przez mattnick
Może inaczej...to nie jest wina kibiców że się tłuką na meczach jak nie ma co oglądać. Piłkę nożną z kraju należałoby wycofać. Jeśli to nie pomoże to degradacja do niższych lig lub nawet do klas. Albo mecze ligowe rozgrywać np. w Japonii...Kogo będzie stać, żeby tam pojechać ??
ale po co?Cytat:
wystarczy zeby nasi pilkaze ( choc nie wiem czy ich mozna tak nazwac ) zabrali sie wrescie do roboty!
ale i tak jestem kibicem legi ;-)
kurcze a miałem wstać o 6 rano cieklawe kiedy sprzątali ?
Jak dla mnie ktoś kto w ten sposób wyładowuje swoje frustracje nie zasługuje na miano kibica. I poziom naszej piłki nożnej nie ma z tym nic wspólnego.Cytat: