na linkach goglowych wyczytalem, ze dotyczy to nowych dolarow (wieksze portrety) i jewro.
Wersja do druku
na linkach goglowych wyczytalem, ze dotyczy to nowych dolarow (wieksze portrety) i jewro.
To chyba jakas starsza seria dolcow. Poprobuj z nowa - taka ktora ma wbudowane tego typu zabezpieczenia.Cytat:
Zamieszczone przez MichalP
jak kolo domu bedzie kantor otwarty w niedziele to moze mi sprzedadza 1 papierek - sprawdzi sie :)
nie rozumiem jaki jest sens wydawania pieniędzy na takie zabezpieczenia... przecież zeskanować banknot moża setkami innych softów (ten, kogo będzie interesowało to na poważnie poradzi sobie tak czy inaczej, nawet w PS), a potem tylko obrabiać w PS...
Traktowałbym to raczej jako chwyt marketingowy mający nam wmówić z jakim to wspaniałym oprogramowaniem mamy do czynienia. :lol: :lol: :lol:
Chyba nawet obrabiac sie nie da. PS protestuje przy probie otwarcia podobno.
no i sprawdzilem :)
Owszem przy otwarciu pokazuje ze nie moze.. za dnia potestuje jak tu ludzka metoda to obejsc :)
Sony tez kiedys wymylilo zabezpieczenie przed kopiowaniem cd... wpakowali kupe kasy w badania i.... 1 marker zniweczyl ich wielkie plany :)
własnie się bawilem w stockowe zdjęcia i mocno mnie zdziwił komunikat PSa.. Poszukałem na forum i prosze nie jest to nic nowego.. ale zobaczcie sami komunikat :)
u mnie to samo :)... banknot tutaj http://jetew.com/File0001.jpg jakby kto chciał sprawdzić
Ciekawe jakie algorytmy mają do rozpoznawania banknotów. Pewnie nietrywialne.