-
fajnie na fot. b 'wygło' perkusiste (wygląda, jak by właśnie odkrył, że zepsuł pałeczke) :-D Ja bym inaczej pokadrował a -lewej strony bym ukazał więcej b -w prawo perkusiste bym "przesunął", f - foto-chirurgu :-D ;). Lubię też, jak trochę tła widać na koncertówkach, ale to rzecz gustu. Fajne fotki bith. Masz krótki obiektyw to może podchodź bliżej, żeby bardziej ukazac emocje i żeby postaci nie pozostawały tak w tle (foto e i f) ? To tak wg mnie.
A wogóle to nie znam się :D
....ehh musze się w końcu sprężyć i lampę kupić :/
-
Skoro potrzebujesz opinii i pomocy amatora to służę uprzejmie :)
Fotki nie są złe. Jest dynamika, są kolory, ale widzisz Adamie, wydaje mi się, że to co rzekł Invictus jest istotne: z 10mm możesz podejść bliżej, popróbować z niekonwencjonalnymi ujęciami. Szersze kadry są fajne, ale nie znowu zbyt szerokie. Mam wrażenie, że w tych fotkach jest za dużo czarnej przestrzeni przez co "podmiot liryczny" jest mniej widoczny. Ja bym podszedł bliżej albo użył 18mm :P ha ha
Jakich ustawień używasz? Zdradź nam kulisy to może coś jeszcze pokombinujemy.
-
[cood] WAR PHOTOGRAPHER
kilka fotek z wojny
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
a.
-
1 i 6 bardzo mi się podobają...
fajne ujęcia,takie really warphotographer'owate ;)
na 6tce nawet dziury po kulach w tynku widać:D
-
W Air Soft Guns sie zabawiasz? Fajnie :mrgreen:
-
-
Il fuoco
dziury po kulach są jak najbardziej realne, ten budynek stoi na terenie poligonu :)
DoMiNiQuE, ripek
ja osobiście nie bawię się w ASG, mój przyjaciel mocno w tym siedzi (sklep internetowy nawet otworzył ze stuffem do tych zabaw) więc czasem się gdzieś z nim wybieram aby pofocić.
a.
-
Nie wiem czy moje foty są tak słabe, zdjęcia są tak nieciekawe że nie warto nawet o tym pisać, czy jest jakiś inny powód tak małego zainteresowania, ale jeszcze raz spróbuję je wzbudzić.
Chętnie przeczytam wszelkie porady mogące mi pomóc w zrobieniu lepszych, zarówno technicznie jak i "artystycznie" fotografii.
1.
2.
3.
4.
5.
więcej fot z tej imprezy na www.cood.straightedge.pl
a.
-
git foty, co prawda bardziej moją uwagę odwracał sprzęt strzelający :) (też się strzelam) ale foty dają radę - krótki obiektyw spisał się kapitalnie.
-
czas wrócić z wojny. kolejna porcja fot z koncertów:
1.
2.
3. oczywiście bez obciętych palców u nogi się nie obyło :)
4.
5.
6.
7.
co Wy na to?
a.