Dobra, daliscie/-my sobie po razie i wystarczy :) Prosze o nie ciagniecie tego tematu i skupienie sie na tzw. meritum - czyli zachwytach nad "kradzionymi" zdjeciami z poczatku watku (bo innej reakcji sobie nie wyobrazam ;-))
Wersja do druku
Dobra, daliscie/-my sobie po razie i wystarczy :) Prosze o nie ciagniecie tego tematu i skupienie sie na tzw. meritum - czyli zachwytach nad "kradzionymi" zdjeciami z poczatku watku (bo innej reakcji sobie nie wyobrazam ;-))
portfolio plfotowe Zegarmistrza purpurowego światła mam w ulubionych od dawna, trafiło tam jako pierwsze. Henryk Janowski zasługuje na szacunek i takim go darze..
I jeszce słówko jesli pozwolisz. jesli uwazasz/uwazacie ze wkładanie komus na szyje obrozy jest taktowne i kulturalne to bardzo przepraszam , ale tu nie pasuje.
Nie jestem znanym WAM miłym fotografem z cytatów, przedstawiam sie z imienia i nazwiska czego wiekszosc z WAS nie robi. Nad reszta miłych cytatów pod moim adresem nie bede sie pastwil bo to nie w temacie forum
Ostatnie OT z mojej strony: pozwoliłem sobie wyedytować pierwszy wątek co by kogoś wiecej nie urazić. Zamieniłem obrazki na "kradzione" URL-e teraz to już prawdziwa recydywa.:)Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Swoją drogą Twoje zdjecia świetne, niewątpliwie warte założenia nowego wątku w tym dziale .Cytat:
Zamieszczone przez Ptaku
To był żart Rafale, pozatym nie napisałem słowa o zakładaniu na szyje.Cytat:
Zamieszczone przez Ptaku
Bardzo mi przykro że tak Cię to zabolało.
Pozdrawiam Cię
Robert Wróblewski
PS Również sprostowałem nieszczęsn post o obroży
Wiesz zbolalo mnie bo Henia cenie niebywale jako człowieka i fotografa, a tu takie tam tego na jego temat. Wiec sie oburzylem, ale widze ze potraficie mówic przepraszam, wiec i ja PRZEPRASZAM.
Dziekuje za pozytywne oceny mojej foto-roboty, hobby to ciekawe lecz trudne, ale co tam, emocje przede wszystkim.
Pozdr i zakładam nowy wątek w dziale :)
Rafał Gawełda
Była mowa o stronach internetowych Rafała Gawełdy i Henryka Janowskiego. Która wedłgu was jest lepsza, nie chodzi mi oczywiśćie o jakość zdjęć. Tylko intuicyjność, łatwość chodzenia po stronach itp.
TE mi sie podoba
Nie wiem czy ci się zdjęcie podoba czy raczej sprzęt :mrgreen: