Odp: Eos 5+24-105L w Adriatyku
Cytat:
Zamieszczone przez
violan
W CSI "wyrok"jest wysoce przewidywalny.Wszak oni zajmuja sie wyłacznie wymianami a nie naprawami.
Ale prywatnie moge Ci podpowiedziec gdzie jeszcze aparat niemal kazdy mozna naprawic ,nawet i po zalaniu,gdzie w innych miejscach zostaniesz po prostu spławiony..
To fakt, że w CSI się tego nie naprawi. Pytanie czy jakakolwiek naprawa ma sens. W tej chwili to wchodzi w grę jedynie przeszczep z używanego sprzetu a to nie ma jakiegokolwiek sensu, naprawa przewyższy wartość tego aparatu. Nie mówimy o zachlapaniu a "pójściem pod wodę ze sprzetem".
Cytat:
Zamieszczone przez
plaucjusz
Myślę, że mnie nie znasz a trochę empatii też by się czasem przydało.
Bądźmy facetami, utopiłeś jest lipa i tyle. Zacznijmy się jeszcze przepraszać za to że piszemy co myślimy
Zgłoś się do użytkownika TOP67 na forum nikoniarze. Nie takie rzeczy naprawił. Serwis Cię oleje, by musieliby pomyśleć i pokombinować.
Cytat:
Zamieszczone przez
tomfoot
Zgłoś się do użytkownika TOP67 na forum nikoniarze. Nie takie rzeczy naprawił. Serwis Cię oleje, by musieliby pomyśleć i pokombinować.
Kombinować każdy może, znajdźmy serwis co po kąpieli w soli da 12 m-cy gwarancji na naprawę
ale jasne ze da się to uratować -tylko jakim kosztem?
i po co?
czas na nowe body;)
Cytat:
Zamieszczone przez
becekpl
ale jasne ze da się to uratować -tylko jakim kosztem?
i po co?
czas na nowe body;)
Wydaje mi się, że dorośli nie potrzebują poklepywania po plecach ale widocznie się mylę
Chętnie spróbuję.
Jest odp. z Żytniej
Tak jak mówiliście, naprawy body nie podejmą się. Szkło jeszcze żyje, wycenili naprawę.
--- Kolejny post ---
Za to co piszemy jeżeli jest kpiną.... Sam sobie odpowiedz.
Na ile wycenili naprawę szkła?
770 zł. Wymiana przysłony, regulacja układu optycznego i czyszczenie...
No to parę złotych jest, ale jezeli będzie dobrze działać to chyba warto. Spróbuj z body pogadać z tym TOP67 - ludzie go chwalą, może Ci pomoże (ale to pasjonat i trzeba chyba go prosić).