Odp: Jaką główną ogniskową rozpocząć dalsze budowanie szklarni?
Cytat:
Zamieszczone przez
zdebik
na zoltym forum jest fajny topic. O slubach, braku klientow, i odpisywaniu na maile ;)
Czy mógłbyś zalinkować ten wątek? Chciałbym sobie poczytać a nie mogę go znaleźć. Bardzo rzadko tam zaglądam a w ogóle tamto forum wydaje mi się jakieś chaotyczne
Cytat:
Zamieszczone przez
robson999
Czy mógłbyś zalinkować ten wątek? Chciałbym sobie poczytać a nie mogę go znaleźć. Bardzo rzadko tam zaglądam a w ogóle tamto forum wydaje mi się jakieś chaotyczne
Idzie na PW.
Mogłabym też poprosić o link? :)
Cytat:
Zamieszczone przez
robertskc7
Genialny topic dla początkujących. Obrazuje dylematy gościa, który porzucił spokojną pracę za całkiem ok kasę by zostać fotografem, którego denerwuje, że ktoś robi ładne widoki z PM na czele i cierpi na brak klientów. Fajne jest to, że nie ma mowy o sprzęcie, ogniskowych czy stałkach, a o prawdziwym problemie branży, gdzie robisz " na pokrycie kosztów" a klient nie raczy nawet odpisać na wysłaną ofertę.
Mając na myśli siebie, (bo nie wiem jak inni podchodzą do tematu), ja na widok "reklam" dostaje ...., więc też bym nie odpisywał. Jak coś potrzebuje to sam szukam.
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
zdebik
Idzie na PW.
Wrzuć tu, po co takie przyczajki?
Przeczytałem z zainteresowaniem 7 stron wątku i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony wysokim poziomem merytorycznym i kulturą Forumowiczów. Może kiedyś i na CB zapanuje taka sielanka;)