tiaaa...Cytat:
Zamieszczone przez Jac
dzieki, pozdrawiam
Wersja do druku
tiaaa...Cytat:
Zamieszczone przez Jac
dzieki, pozdrawiam
Moze jeszcze dzis ze dwa dodam do tej galerii.
ps
jak cos znajde fajnego
dzieki, mam jeszcze jakies z faknym "blyskiem", moze podesleCytat:
Zamieszczone przez adamek
nie ma to jak nabijanie postow :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Pikczer
Przy największej dziurze każdy obiektyw ma CA.Cytat:
Mi się bardzo podobają dwie foty: czarno-białe pionowe oraz zbliżenie gitarki ("słoje").
Pikczer, domyślam się, że wykorzystywałeś górny zakres ogniskowych swojego zooma? Jakie ISO? Czy brakowało Ci jasności obiektywu? No i na koniec, czy nie sądzisz, że "zwykłe" 85/1.8 mimo wszystko lepiej by się sprawdziło na takim koncercie z uwagi na światło i odrobinę większy zasięg?
Zakres - uzywalem zarowno 24 jak i 70 (po srodku tez :)Cytat:
Zamieszczone przez Smaczny
Zdjecia, ktore zamiescilem sa w wiekszosci z 70mm ale robilem na wszystkich ogniskowych.
ISO 800
Nie brakowalo mi jasnosci. Scena byla dobrze oswietlona i f2.8 w zupelnosci wystarczylo.
Ja za stalkami nie przepadam. W szczegolnosci gdy zdjecia trzeba robic szybko i nie ma czasu na zastanowienie sie, lepsze sa zoomy. obok mnie siedzial kumpel i cykal 85 f1.8. Moze pokaze jak mu wyszlo.
Ja siedzialem w pierwszym rzedzie i uwazam, ze ogniskowa 85 z cropem z tej odleglosci, to za duzo. Mialem 50 f1.8, ale jak widzisz wystarczylo mi 24-70.
Świetnie, byłoby super zobaczyć też zdjęcia z 85/1.8!Cytat:
Witam,
technicznie zdjęcia bez większych zarzutów, ale czegoś im brak. no tak, ale moje nawet technicznie są nie tego ;-)
jednym słowem, ładny dokument. gratuluję
jarek
Powiem czego im brak... doswiadczenia :-PCytat:
Zamieszczone przez karczmarz