Jak dla mnie zdjęcia bardzo przeostrzone, aż kłuje w oczy, a 9 to nie wiem czy to fotografia czy grafika.
Powyższe fotki uważam za przykład jak można zepsuć fajne ujęcia podczas obróbki.
Wersja do druku
Jak dla mnie zdjęcia bardzo przeostrzone, aż kłuje w oczy, a 9 to nie wiem czy to fotografia czy grafika.
Powyższe fotki uważam za przykład jak można zepsuć fajne ujęcia podczas obróbki.
to fakt, dziewiątka przesadzona, dziewczyna jak manekin
Dlaczego od razu"zepsuć" :-)
Można czasami zaszaleć z obróbką przecież :-)
@fotofox (Dołączył Mar 2009), 7 i pol roku zajelo ci napisanie/wrzucenie pierwszego posta/zdjecia. Tyle czasu zajela ci nauka by robic fotki na poziomie i nie wstydzic sie ich pokazac?
Pytam serio bo mnie troche przeraza iz jestem dopiero na poczatku przygody foto.
Uczę się cały czas :-)
Pokazuje swoje fotki w necie od zawsze,tylko miejsca się zmieniaja.Przeżyłem różne digarty,maxmodelsy,megamodelsy...kiedys byłem częstym gościem na cb.Czytałem,śledziłem wątki,chłonałem wiedzę:-)
Ostatnio potrzebowałem troszkę informacji o sprzęcie i wszedłem na forum,żeby poczytać,pooglądać...i wstawiłem kilka swoich portrecików.Jak pewnie zauważyłeś,z problemami na początku ale udało się:-)
Zapraszam do zaglądania,postaram się wykorzystywać nabytą umiejętność :-)
Bardzo dobrze, że się uczysz, inaczej nic nie osiągniesz. Aczkolwiek należy rozważyć chłonięcie wiedzy z tego forum po niektórych komentarzach :lol:
Co do Twoich zdjęć to: przeostrzone, lekko wpadające w przepalenia skóry. Zwracaj uwagę na każdy szczegół (rozmierzwione włosy, brak makijażu, odpowiednie ubranie). Musisz nadawać zdjęciom smaku, jakiego nikt nie nadaje, a przy najmniej podobnego. Trzymaj się z dala od presetów VSCO, bo są nudne :mrgreen:
Na obecną chwilę są to dość zwykłe, pospolite zdjęcia, ale od tego się zaczyna. Obserwuj lepszych i staraj się ich naśladować. Własny styl przyjdzie za jakiś czas.