Odp: Jaki smartfon dual sim ?
lenovo odpada, niestety należę do maniaków posiadania dobrej klasy smarta i na pewno nie kupię nic poniżej klasy nota 3. Na dzień dzisiejszy zwiększyłem budżet do ok 2 tys i szukam czegoś pokroju mate 8/9 lub galaxy a9 pro (niestety niedostępny w PL). Poczekam 2-3 miesiące i zobaczę co samsung zapowie na 2017 rok. Gdyby a9 pro był dostępny w PL brałbym od razu...
a nie mozesz sobie sciagnac zza granicy?
Samsung Galaxy A9 A9000 Dual Sim LTE (4G) 32GB GOLD UK Seller
napisz do Konesera moze on ci kupi w tuliplandii
tak szczerze to wolałbym kupić na raty 0% z oficjalnej polskiej dystrybucji. Szkoda że samsung nie oferuje a9 poza Azją bo z tego co czytam, to jest ogromne zapotrzebowanie na tego rodzaju phablety w Europie ...
A może jednak HUAWEI P8 lite?
p8 lite odpada w przedbiegach z powodów o których napisałem w 1 poście. Szukam czegoś pokroju 6 cali, 3 GB ROM i 64 GB RAM, nic gorszego od nota 3 którego teraz użytkuję... liczę też że Chińczycy pokażą coś ciekawego na 2017 r, coś na miarę Mi Mix'a ...
huawei ma dobre smartfony z dual sim
ja mam dual w Lg i jest ok
HUAWEI P9 Lite ___ DUAL SIM,3GB RAM, LTE__FV23% (6589518808) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
czy ktoś potrafi mi wytłumaczyć fenomen tej aukcji ??? facet z dziesiątkami negatywów sprzedaje smarty o ok 1000 zł drożej od ceny rynkowej a mimo to znajduje 5 idiotów którzy kupują 6 sztuk ... wypiłem pół butelki wina i może czegoś nie kumam ????? ....
Dodatkowo jest na tyle bezczelny e pisze wprost że "stara cena 1099zl wroci po Swietach" i na dodatek daje 12 m gwarancji zamiast standardowej 24m obowiązującej na terenie UE
Z ciekawości przeglądnąłem kilka negatywów i aukcji, np. negatyw "ten model na całym świecie ma LTE", opis aukcji "wersja bez LTE", ogólnie mam wrażenie (nie śledzę modeli na bieżąco), że kupujący nie do końca są świadomi tego, co kupują. Pozostaje pytanie, na ile to ich zasługa (czy nie zakładają, że telefon "coś" ma, czego nie ma dokładnie wyszczególnionego w opisie), a na ile zasługa odpowiedniego doboru modeli i opisów przez sprzedawcę.
Cytat:
Zamieszczone przez
centur
daje 12 m gwarancji zamiast standardowej 24m obowiązującej na terenie UE
Hasła do sprawdzenia w google: "rękojmia", "gwarancja", "rękojmia gwarancja różnice". Poszukaj, sprawdź, wtedy będzie łatwiej rozmawiać.
Inna sprawa, że czytając odpowiedzi firmy na komentarze, to raczej nie zdecydowałbym się na zakup czegokolwiek.
Cytat:
Zamieszczone przez
centur
HUAWEI P9 Lite ___ DUAL SIM,3GB RAM, LTE__FV23% (6589518808) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
czy ktoś potrafi mi wytłumaczyć fenomen tej aukcji ??? facet z dziesiątkami negatywów sprzedaje smarty o ok 1000 zł drożej od ceny rynkowej a mimo to znajduje 5 idiotów którzy kupują 6 sztuk ... wypiłem pół butelki wina i może czegoś nie kumam ????? ....
Dodatkowo jest na tyle bezczelny e pisze wprost że "stara cena 1099zl wroci po Swietach" i na dodatek daje 12 m gwarancji zamiast standardowej 24m obowiązującej na terenie UE
Może za dużo tego wina? Ja widzę kup teraz za 1099 zł. Cena rynkowa to 99zł?, ciekawe gdzie ? Które negatywy zwróciły tę uwagę? Z 4589 pozytywnych, 37 negatywnych? Każdy kto kiedyś handlował/handluje wie że trafiają się klienci oszołomy.