Odp: Fotografia śłubna - artykuły
Ja mogę polecić tego typu artykuł Sesja fotograficzna: porady dla Pana Młodego - Fotografia ślubna Fajnie opisany i bardzo praktyczny poradnik dla Pana Młodego. Swoją drogą, jest bardzo wiele blogow tematycznych, na których pojawiają się coraz to nowsze posty i artykuły z dziedziny fotografii.
Bardzo podobają mi się także recenzje, z różnego rodzaju plenerów czy warsztatów. Jest ich zdecydowanie coraz więcej.
Pozycjonowanie level master. Uwierz, że pierwszy post na forum i spamowanie linkiem nie jest dobrze odbierane. Chyba, że jesteś botem i piszę sam ze sobą :(
tapnięte z tela
Są gdzieś porady dla świadków?
Cytat:
Zamieszczone przez
salas
Pozycjonowanie level master. Uwierz, że pierwszy post na forum i spamowanie linkiem nie jest dobrze odbierane. Chyba, że jesteś botem i piszę sam ze sobą :(
A mnie nie przeszkadza, chłopak napisał tekst i chce się nim pochwalić. Może się komuś przyda w przeciwieństwie do trollowania o poradach dla świadków, które jest zwykłym zaśmiecaniem.
Cytat:
Zamieszczone przez
michalab
A mnie nie przeszkadza, chłopak napisał tekst i chce się nim pochwalić.
Skoro sam napisał i chce się pochwalić to od razu mógł zaznaczyć, że sam napisał a nie pisać, że "mogę polecić" i "fajnie napisany".
Ja rozumiem, że Pan młody to jedna z centralnych postaci wydarzenia ale świadkowie mogą być także zainteresowani poradami. Ich rola jest przecież także bardzo ważna. Jakie to zaśmiecanie? :)