Odp: 7D za 1/2 ceny 7dmkII
Cytat:
Zamieszczone przez
Merde
Kup okulary:
u "kolegi" becekpl to raczej nie jest kwestia wzorku tylko... po prostu musi być panną młodą na kążdym ślubie i nieboszczykiem na każadym pogrzebie, wpaść napisac byle co, byle szybko, bez żadnej argumentacji i czesto jak w tym wypadku, bez zastanowienia, lub bez braku elementarnej wiedzy foto(bo nie sądze żeby ktos kto ma nawet blade pojęce o fotografi, doradził w tej sytuacji stare 5d) a tak, juz kolejny post na liczniku (jesli kogos to jara to jego sprawa...):evil:
jasne ze to nie kwestia wzroku, czytam dobrze
tylko;
skoro nie wiesz czy chcesz ten aparat a chcesz zapas to kup 5dmki, bo;
-magia
-to swietny aparat
-zapas to zapas
-jest tani
dzieki temu zapas juz masz i mozesz powoli,powoli dojsc do tego czego ci potrzeba
a i przypopmne ci pierwsz post bo juz zapomniales(kup bilobil w aptece)
Cytat:
Zamieszczone przez
tombas
Temat pewnie już był, ale pozwole sobie raz jeszcze na konkretnych cenach, chce kupic drugie body(zapas) i to raczej apsc wybór padł na 7d (choc może zaczekam na 80D :-)) ale pytanie czy warto "pchać" sie w 7D (fabrycznie nowy) ale model juz pare latek ma, dokładnie za połowe ceny 7DmkII? czy lepiej spiąc posladki i dołożyc do mk? głupi jestem...
w 5dmki zawsze warto
pomoglem?
Cytat:
Zamieszczone przez
tombas
u "kolegi" becekpl to raczej nie jest kwestia wzorku tylko... po prostu musi być panną młodą na kążdym ślubie i nieboszczykiem na każadym pogrzebie, wpaść napisac byle co, byle szybko, bez żadnej argumentacji i czesto jak w tym wypadku, bez zastanowienia, lub bez braku elementarnej wiedzy foto(bo nie sądze żeby ktos kto ma nawet blade pojęce o fotografi, doradził w tej sytuacji stare 5d) a tak, juz kolejny post na liczniku (jesli kogos to jara to jego sprawa...):evil:
to nie ja mam problem z bycia panna mloda tylko ty nie potrafisz poprawnie napisać czego ci trzeba
Cytat:
Zamieszczone przez
becekpl
pomoglem?
NIE, i więcej mi nie pomagaj
Cytat:
Zamieszczone przez
becekpl
to nie ja mam problem z bycia panna mloda tylko ty nie potrafisz poprawnie napisać czego ci trzeba
Po pierwsze - zmień ton, bo znów zacząłeś się nakręcać i w co drugim poście musisz na kogoś najeżdżać albo udzielać merytorycznie wątpliwych "rad". Stęskniłeś się za banem czy jak?
Po drugie: Tombas wyraźnie napisał czego mu potrzeba, tj. szybkiego cropa. Nie może się tylko zdecydować pomiędzy nowszymi xxD, starym 7D i stosunkowo drogim 7D MkII.
Wytłumacz w jaki sposób twoje 5D ma "wydłużyć" ogniskową, skoro jest pełnoklatkowe i do tego (co znów jest sprzeczne z wyrażonymi potrzebami) wolne?
wydluzenie ogniskowej dopisal pozniej w pierwszym poscie napisal bez ladu i skladu ze cos chce ale po co i do czego to tylko wrozbita Maciej wie
i tak potraktowałem ten temat
banana poproszę w kwietniu jak będę na urlopie;)
Cytat:
Zamieszczone przez
becekpl
wydluzenie ogniskowej dopisal pozniej w pierwszym poscie napisal bez ladu i skladu ze cos chce ale po co i do czego to tylko wrozbita Maciej wie
i tak potraktowałem ten temat
banana poproszę w kwietniu jak będę na urlopie;)
kompromitujesz sie, zreszta nie pierwszy raz, wychodzi nie tylko brak podstawowej wiedzy foto, brak umiejętności czytania ze zrozumieniem, a także brak kultury, żenuła! EOT
drogi tombasie, jestem w stanie zrozumieć gimbaze ,ktora wpada na forum, zakłada posta typu "super,uniwersalnie i za darmo" i lecą na następne forum założyć taki sam temat
ale od starego forumowicza mozna chyba wymagac napisania poprawnego tematu, który będzie zawierał;
wstęp, np szukam beckapu...
rozwiniecie, np bede go uzywal tez do ...
zakończenie, myslalem o ...
natomiast ty napisałeś
Cytat:
Zamieszczone przez
tombas
Temat pewnie już był, ale pozwole sobie raz jeszcze na konkretnych cenach, chce kupic drugie body(zapas) i to raczej apsc wybór padł na 7d (choc może zaczekam na 80D :-)) ale pytanie czy warto "pchać" sie w 7D (fabrycznie nowy) ale model juz pare latek ma, dokładnie za połowe ceny 7DmkII? czy lepiej spiąc posladki i dołożyc do mk? głupi jestem...
i ja dalej twierdze , opierając się jak to określasz braku wiedzy/kultury/obycia
ze 5dmk1 ci całkowicie wystarczy
i będzie lepiej służył niż 7dmk1
bo miałem oba:lol: a ty napisałeś raczej apsc, czyli zostawiasz możliwość kupna ff.....
są szkoły dla pracujących ,wiedziałeś?
Cytat:
Zamieszczone przez
tombas
kompromitujesz sie, zreszta nie pierwszy raz, wychodzi nie tylko brak podstawowej wiedzy foto, brak umiejętności czytania ze zrozumieniem, a także brak kultury, żenuła! EOT
Zanim rzucisz kamieniem sam się powstrzymaj przed takimi połajankami!
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
Zanim rzucisz kamieniem sam się powstrzymaj przed takimi połajankami!
czytałes co becekpl napisał do mnie w poscie 22 zamin Merde go edytował?