Odp: Kiedy powiedzieć stop
Cytat:
Zamieszczone przez
PiKa
Nie ma nic złego w kupowaniu, trzeba tylko pamiętać o sprzedawaniu ;)
To można sprzedawać ? Jak się to robi ?
Ja bym zaczął od wyboru skarbu z którym możesz się rozstać ;)
Świetne te rady.Tylko jakoś nie mogę pogodzić się z tą:jeden obiektyw.Bo na jedno body się zgadzam,właśnie zrezygnowałem z drugiego.Odnotowuję tez inny sukces: po wielu rozterkach nie wymieniłem 100-400L na nowszą wersję :lol: .A dobrym ograniczeniem przed nadmierną ilością sprzętu jest pojemnośc plecaka/torby.Wszystko co mam pakuję,ew następny zakup(a tu na szczęście nie mam pomysłu)wymagałby rozstania się z jednym z dotychczasowych obiektywów.Zmian nie będę robił więc chwilowo GAS mnie nie tyka hehehe .
Cytat:
Zamieszczone przez
PiKa
Ja bym zaczął od wyboru skarbu z którym możesz się rozstać ;)
Tylko po co to robić kiedy można mieć coraz więcej
Ale jak sprzedasz, to za jakiś czas będziesz mógł sobie kupić ponownie ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
PiKa
Ale jak sprzedasz, to za jakiś czas będziesz mógł sobie kupić ponownie ;)
Ciekawy pomysł :)
Cytat:
Zamieszczone przez
zysk
Świetne te rady.Tylko jakoś nie mogę pogodzić się z tą:jeden obiektyw.Bo na jedno body się zgadzam,właśnie zrezygnowałem z drugiego.Odnotowuję tez inny sukces: po wielu rozterkach nie wymieniłem 100-400L na nowszą wersję :lol: .A dobrym ograniczeniem przed nadmierną ilością sprzętu jest pojemnośc plecaka/torby.Wszystko co mam pakuję,ew następny zakup(a tu na szczęście nie mam pomysłu)wymagałby rozstania się z jednym z dotychczasowych obiektywów.Zmian nie będę robił więc chwilowo GAS mnie nie tyka hehehe .
ZYSK z racji zmniejszenia wagi torbicy zrezygnowałem z 70-200 na rzecz 200 stałki - a to że używałem praktycznie tylko 200mm na zoomie. A 200/2.8 leciuchna a jakość obrazka .. no cóż:)