jakich wejsciowek? czy chodzi o wspolny bilet czy o cos wiecej? bo moze tez bym sie skusil ;-)Cytat:
Zamieszczone przez FOTOGRAF
Wersja do druku
jakich wejsciowek? czy chodzi o wspolny bilet czy o cos wiecej? bo moze tez bym sie skusil ;-)Cytat:
Zamieszczone przez FOTOGRAF
chodzi o tanszy bilet ( lub darmowy, zalezy ) no i miejsce specjalne dla fotoreporterow, czyli chyba wiecej miejsca no i nie bedzie turystow ktorzy beda sie pchali wszedzie.
http://www.piknik-goraszka.pl/page.p...2&subpage_id=6
dopisz mnie w takim razie, moze cos z tego wyjdzie sensownego
miejmy taka nadzieje. juz jestes dopisany :-)Cytat:
Zamieszczone przez Jac
dostalem taka odpowiedz :-)
Cytat:
Grupa zoorgaznizowana jest od 20 osób. Wtedy bilety w przedsprzedaży kosztują 15 zł.
Jeżeli chodzi o skorzystanie z podestu dla fotoreporterów to istnieje taka mozliwośc, poprzez bezposredni kontakt z biurem prasowym juz podczas samej imprezy.
pozdrawiam
Magda Krywoszejew
Jeżeli chodzi o pokazy to i ja chętnie się załapię. Mam jeszcze kilku zainteresowanych spotterów (jeden "nasz" i paru nikoniarzy), ale najpierw dopytam czy czegoś innego nie wymyślili. Nie byłem jeszcze w Góraszce, ale z tego co się dowiadywałem to warunki raczej niekorzystne bo ponoć pod słońce :(
Zalezy od godziny/pogody. Widownia umiejscowiona w kierunku SW .Cytat:
Zamieszczone przez MARANTZ
Ja po zeszłorocznym pikniku raczej sie nie wybiore. Troche mało tego w powietrzu i .... w sumie nic ciekawego. Przelot F 16 to była porażka. Dużo reklamy mało sprzetu. Po porównaniu z zeszłorocznym programem dla jednego Antka dam sobie spokój. Dla fascynatów - wizyta obowiązkowa :)
U mojej lepszej połowy (Józefów) narzekali że zawracające do Góraszki samoloty chałasują, wiec chyba coś jednak latało ;) chyba że w Józefowie wiecej ;)
Przelot F16:p Myślałem, że to będzie coś więcej, a to był poprostu przelot na maksymalnej prędkości nad lotniskiem:p Podziwiałem go z jakieś 3 sekundy-potem zniknąl mi z oczu;p Ogólnie góraszka jest fajna. Ma taki piknikowy charakter:) Bardzo fajnie tam jest. Polecam:)