Jestem na TAK!
Wersja do druku
Dzisiejsze perełki. Jednak jest mały problem z ostrością.. i raczej jest to wada obiektywu niż moja.
14.
15.
16.
17.
Kadry bardzo mi się podobają.
Przyczepiłbym się do ostrości (pewnie czeka Cię wymiana obiektywu bo rozrzut jest w obie strony), WB, troszkę bardziej wyciągnąbym ze świateł, a w 15 z cieni, bo sweterek to czarna plama ;)
Co do ostrości to w takim przypadku dużo lepsze efekty dałoby ostrzenie selektywne. Gdybyś np. na 14 wyostrzyła twarz, a zwłaszcza oczy, natomiast włosy pozostałyby niewyostrzone to wiele lepiej by to wyglądało ;)
No ok.
14. Modelka ma minę jak kot na pustyni który nie ogarnia wielkości kuwety...(to taki eufemizm do jednego przysłowia) a szkoda bo modelka bardzo ok.
17. mogłaś zadbać o czystość sweterka. Kłaczki psują odbiór.
Z racji, że kilku osobom spodobała się Ola jako modelka, śle Wam świeżo upieczone bułeczki :D
18.
19.
20. Tutaj efekt zamierzony, nie każdemu musi się podobać.
21.
A ta różowa kreska na ustach to też zamierzone?
Jaka różowa kreska? ;o Modelka ma po prostu usta pomalowanie na delikatny róż. Wskaż mi gdzie, bo ja nic nie widzę:)
Tam gdzie się wargi stykają jest kreska jaśniejsza niż kolor ust. I to ostra i nienaturalna więc to nie zamierzone raczej tylko albo to ryte gwoździem albo nieumiejętnie obrobione.
To są po prostu suche usta, skórka.. ja nic nie robiłam z ustami, ani twarzą prócz oczu.
PS. Na oryginale jest to samo także :)