Żeby zawsze mieć dodatkową baterię. Ale chyba jednak wolę dokupić osobno baterię, jakiś zamiennik. Bo aparat z gripem wygląda komicznie.
Wersja do druku
Żeby zawsze mieć dodatkową baterię. Ale chyba jednak wolę dokupić osobno baterię, jakiś zamiennik. Bo aparat z gripem wygląda komicznie.
Nawet w Krakowie na Studenckiej jest 5999 + cashback 600 zł jak oddasz jakiś złom (aparat, nawet uszkodzony) w rozliczeniu.
Jak działa cashback masz szczegółowo opisane tutaj:
Stare na nowe - Canon Polska
P.S. Możesz też poszukać używanego 6d ;)
Więc mogę w spoczynek oddać mojego Sony NEX-5?
Kupię, zobaczę jak się będzie ta bateria sprawować, później ewentualnie dokupię. Ponawiam pytanie, ktoś wie czy Sonego hybrydę mogę oddać na Cashback?
Dżizas tak trudno przeczytać? W czym jeszcze wyręczyć / podsunąć gotowe pod nos? Masakryczne lenistwo po prostu, link był podany przez Bangi.
2.3. Przekazanie zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa zużytego dowolnego aparatu
fotograficznego do punktu zbiórki zużytego sprzętu elektrycznego i elektronicznego w
dowolnej gminie na terenie Rzeczpospolitej Polskiej lub przekazanie go sprzedawcy, u
którego uczestnik dokonał zakupu nowego aparatu, Wydrukowanie oświadczenia
znajdującego się na stronie promocyjnej, a następnie podpisanie go i przesłanie skanu lub
zdjęcia poprzez formularz zgłoszeniowy na stronie
Gdyby były problemy z odczytaniem to copy-paste i do syntetazora mowy. Linka już nie podam.
Dziękuję za odpowiedź.
jak chcesz oddać tego Sonego to wyślij mnie, a ja Ci wyślę aparat który możesz oddać na cashbacka.
Ten regulamin keszbeka, to generator oszustów i demoralizacja społeczeństwa :-)
Wystarczy "Wydrukowanie oświadczenia
znajdującego się na stronie promocyjnej, a następnie podpisanie go i przesłanie skanu lub
zdjęcia poprzez formularz zgłoszeniowy na stronie"
@ Yuukarii Można oddać aparat dowolnej marki, niestety aparat w smartfonie się na to nie łapie, bo pytałem :(
@ mysiaty - nie wpadłem na to, może dlatego, że nie mam duszy oszusta ;), a tak poważenie, to myślałem, że trzeba jeszcze jakiś dowód przekazania okazać...