W MM podnieśli cenę na 35/2.0 IS USM o około 200zł ... to jak ma się to opłacać , bo nam raczej nie :?
Wersja do druku
W MM podnieśli cenę na 35/2.0 IS USM o około 200zł ... to jak ma się to opłacać , bo nam raczej nie :?
Zgadzam się z tym że sklepy podnoszą ceny i jest to poniżej pasa. Znana duża siec podniosła wczoraj cenę 24-70/4 o ponad 200 zł, ale przez kilka dniu po wejściu cashbacka można było go kupić za 3200 co nie jest złą opcją po odjęciu cashbacka netto. Trzeba się orientować w cenach i tyle. Ja akcji nie przekreślam bo tak jak mówiłem przy odrobinie szczęścia może być ciekawie.
Przegięcia z cenami już mnie tak mocno nie dziwią - może to głupie ale przyzwyczaiłem się do tego bo można to spotkać u nas na każdym kroku. Trzeba mieć głowę na karku i nie dać się zrobić w balona.
Jak ktoś wcześniej zauważył każdy kolejny cashback jest coraz bardziej dla sklepu, a mniej dla klienta.
3400 zł (minus 800) to chyba dobra cena za 24-70 f/4?
Bo się zastanawiałem nad 24-105, ale chyba się właśnie skończy na 24-70 :)
A do tego 6D w promocji z tabletem :)
Dolicz rejestrację (ten formularz na serio jest dość spory), wycinanie, wysyłanie kodów (czas, poczta, potwierdzenia) + w nowym roku wpisywanie w PITa i podatek od tych 800. Wiadomo, że ta kasa nie leży na chodniku, bo sam korzystałem. Ale roboty z tym sporo... :(
Największy problem to właśnie był z wycięciem... tak zbezcześcić nowe pudełka :D
ale nie trzeba ich wysyłać pocztą, wystarczyło załączyć zdjęcie ;)
cashback dostałem całkiem szybko, na tablet jeszcze czekam, w sumie to nawet nie wiem czy nie minęło już te 28 dni
w każdym razie jestem zadowolony, bo się przymierzałem do zakupu, a tu mi się dwie takie promocje nawinęły, a właściwie to trzy bo do tego aparat na kredyt 0% :D
Rozumiem, że wziąłeś 6d z tabletem + 24-70 f/4 z cashbackiem i do tego raty 0%. To w MM, czy w innym sklepie?
tak ;)
6d było w promocji w Saturnie za 5999 i do tego 50 rat 0%
obiektyw już za gotówkę, w X-Kom za 3399
to nieprawda ze u nas są zmowy cenowe a z reszta i tak nikt nie kupuje ;)