Miałem podobny dylemat i jak zawsze w takich przypadkach, dałem się ponieść mojemu nieomylnemu instynktowi.
Kup PA241W. Ten monitor to jeden z absolutnie najlepszych na rynku w tej klasie.
Pieniądze biorą się najpierw z zarabiania.
Wersja do druku
Miałem podobny dylemat i jak zawsze w takich przypadkach, dałem się ponieść mojemu nieomylnemu instynktowi.
Kup PA241W. Ten monitor to jeden z absolutnie najlepszych na rynku w tej klasie.
Pieniądze biorą się najpierw z zarabiania.
witam
czy ktoś może plecić dobry monitor do 1500 zł ?
Witam,
Jest sens kupować CRT? Szukam czegoś taniego, bo chyba lepszy tani CRT niz tani LCD ;)
może ja się nie znam, ale to chyba lepsze rozwiązanie
tylko jest jeden problem gdzie kupić nie zajechany graficzny EIZO CRT, nikt tego nie kupował jako mebel
faktycznie takie cuda tylko w Niemczech tam każdym samochodem jeździ starsza, nie paląca osoba i tylko raz w tygodniu do kościoła
hmm, a zwykły crt np http://allegro.pl/nec-profesjonal-su...362266707.html ? Chyba lepiej sobie poradzi z kolorami niż jakiś LCD. Generalnie chodzi mi o poprawność, wiem ze to nie to samo co eizo, no ale profesjonalistą nie jestem, żeby potrzebować takiego sprzętu
Jeśli tylko chcesz wywalić trzy stówy na "profesjonalny monitor NEC MultiSync FE2111SB wyposarzony w perfekcyjną ultra- jasny kineskop", to jasne - bież f ćemno :lol:
to tylko przykład, gdybym się znał to bym nie szukał tutaj odpowiedzi.