Właśnie chciałem dzisiaj napisać, że ekstremalne foto, ekstremalnym foto, ale indoor byłby lepszym rozwiązaniem, a na dworze zrobić tylko jeden temat :)
Pomijam fakt, że lampki szybciej będą padały przy takiej temp.
Wersja do druku
Właśnie chciałem dzisiaj napisać, że ekstremalne foto, ekstremalnym foto, ale indoor byłby lepszym rozwiązaniem, a na dworze zrobić tylko jeden temat :)
Pomijam fakt, że lampki szybciej będą padały przy takiej temp.
Zobaczymy ile będzie osób...wczoraj potwierdziły dwie + 1 dzisiaj, najwyżej zrobimy szybki plener 2-3 godzinki i sobie pójdziemy pogadać o zdjęciach na piwko i kebab
No patrząc na dzisiejszy dzień i prognozy na niedzielę to ja to cinko widzę. IMHO 2h maks, jedna miejscówka i zwijamy się. (O ile nie będzie padać :p)
A ja bym powiedział, że dzisiaj całkiem przyzwoicie obserwuje niebo i od 12.00 do teraz cirka 16.00 jest fajnie...myślę, że w niedziele jak nie będzie przykrej niespodzianki z wodośniegiem to gdzieś o tej porze będziemy się zbierać na...szamanie?
Nie mamy żadnej miejscówki indoor? Dzisiaj byłem na lampionach od 18-20 to zmarznięty masakrycznie wróciłem. Dajcie rano znać, co gdzie i o której.
Spotykamy się na 3 godzinki od 13.00 do max 16.00 nie panikuj...pod Empikiem Na Placu Wolności...517378403.
Ja się niestety nie wyrobię ze wszystkim także muszę zrezygnować z wypadu...
Nawet jak bym przyszedł to miałbym problem żeby dziewczyną dać potem po te 10 zdjęć bo musiałbym je obrobić z czym znowu mógłby być problem :p
Mam nadzieję, że uda mi się następnym razem.
Także życzę udanych fot.
właśnie gdzie jakaś relacja? :p
Ja zapiłem poprzedniego dnia, i pomimo że w sumie wstałem o tej 12, to jak zobaczyłem na forum "13:00" to mnie bardzo głowa zabolała i skutecznie uniemożliwił mi ten fakt stawienie się na plenerze, także z całego serca gorąco przepraszam za brak mojej 580tki i softa.