Wisiorki poza GO zazwyczaj wyglądają brzydko (tak jakby miała tam naciętą skórę albo blizny albo inne ciekawe rzeczy :D). Reszta ok. Troszkę bym kropek jeszcze powymazywał.
Wersja do druku
Wisiorki poza GO zazwyczaj wyglądają brzydko (tak jakby miała tam naciętą skórę albo blizny albo inne ciekawe rzeczy :D). Reszta ok. Troszkę bym kropek jeszcze powymazywał.
to może ja się też dołączę z prośbą o ocenę
Ewa
enter mogłeś zostawić czubek głowy lub ciąć go odważniej. Nie podoba mi się światło- zwróć uwagę na cienie na twarzy (za nosem i w kąciku oka) Zakłóca odbiór mały przepał (na ramieniu- na zdjęciu powyżej piersi)
Dosyć fajne ciepłe zdjęcie, wiec modelka mogłaby nie być ubrana w kolorystycznie "zimną" i tak wzorzystą bluzkę- to trochę nie pasuje- odcina się od reszty. To ostatnie zdanie możesz potraktować z przymrużeniem oka :D
poniżej jest z nieobciętym czubkiem głowy, bez przepału na ramieniu, ale trafił mi się dość jasny punkt w tle i mnie trochę rozprasza - cieni w trakcie nie zauważyłem więc jedynie co to mogę je wyczyścić delikatnie w szopie
niestety na kolor bluzki tego dnia nie miałem wpływu poza żółtą/na żółtym więc wybrałem ten
jasny punkt w tle można odrobinę przyciemnić i będzie lepiej:)
Hej
W moim pierwszym poscie na tym forum podczepie sie pod ten watek ze zdjeciem do oceny. To byla moja pierwsza (modelki zreszta tez) pozowana sesja w zyciu. Wiem, ze robie jeszcze sporo bledow i musze sie duzo nauczyc (na pewno na temat oswietlenia i doboru tla). Lepiej jednak uczyc sie gdy ktos obiektywny wytknie bledy.. A zatem:
blazejs - Generalnie jest nieźle. Kadr jest ok, oczy zwracają uwagę, oświetlenie jest dobre. Tło niestety jest nieciekawe i obróbka widoczna na granicy włosów z tłem. Czekam na więcej... :)
Ciesze sie, ze mnie nie zrownaliscie z ziemia juz przy pierwszym zdjeciu (jeszcze... ;-)). Wlasnie na tlo musze na pewno uwazac, zapominam o tym kiedy wpadam w trans. Obrobka na laczeniu wlosow to burn, chyba naduzylem - nie jestem jeszcze przyzwyczajony do tego ze zdjecia sie obrabia. Jeszcze miesiac temu robilem tylko na filmie i uwazalem, ze to co mam na filmie to efekt finalny - tylko krowa nie zmienia pogladow.
Za radami wlodala przygotowalem jeszcze taka wersje:
W wersji , którą widziałem cera była lepsza . Tutaj przekaz , najprawdopodobniej , zmienił lekko wyraz fotki . Ale tak jak napisłem - zdjęcie nie służy do wąchania . I to co pisaliśmy - o tle i przejściach . Dla mnie OK - tylko więcej fotek z takiej sesji . Zazdroszczę modelki . :lol: