Do takich rozmów jest na forum wydzielony odpowiedni dział, albo PW.
Wersja do druku
Do takich rozmów jest na forum wydzielony odpowiedni dział, albo PW.
Generalnie ok. jedyne co mi nie pasuje to trochę za mała GO.
002 przyjemne piegi :-D
001 też by było ok. gdyby nie tło.
Bo ja wiem? no brzydkie jest i już. Może jakby głębia była większa to by było widać igliwie czy co tam jest i może byłoby leśnie , a tak to tylko szary chaos jest.
Łoł , no to czkam na te piegi w lepszym wydaniu. Dobre piegi nie są złe;)
Ani ciasne te portrety ani szerokie.
To mi przeszkadza, modelka lezy na trawie - to pociete wlosy, na kolejnym dziwnie kadrowana glowa, a na ostatnim tez jakos kompozycja mi nie lezy. Z tego samego powodu, wolalbym juz chyba wzrok na obiektywie - na ostatnim.
Na plus kolory, uroda modelki, no i fakt ze wyszedles w plener :D
Mnie ta go pasuje.
Czekam na kolejne.
na 003 za mało góry, a za dużo dołu.
na 3 juz trzeba bylo upitolic ten najgrubszy kawalek badyla bo za bardzo wchodzi w modelke i jest w GO i troche przeszkadza:P
zaznaczam teren...sssiiiiiiiiiii
Jeszcze jedno "z gleby", tym razem 70-200 i trochę inne światło i obróbka.
004.
Znowu jakis kadr dziwny, jak juz tak centralnie to o jakas symetrie bym sie pokusil, nie ucinal znowu wlosow. Generalnie skoro robisz z trawy tlo to lepiej bym to wyeksponowal, nie tak ciasno. Moze szerzej (ze wzgl. na wspomniane wlosy) i raczej w pionie, chyba ze cos interesujacego masz po bokach.
Pionu z 35L nie mam. Spojrzałem chyba tylko kadrem w pionie i od razu odwróciłem aparat z powrotem do poziomu. Rozkmina z rozłożonymi włosami to IMO tylko w poziomie, nie wiem dlaczego, jakaś blokada psychiczna :D
Bo nie siedzę na forum 24/7? Zacznij czasem myśleć trochę.
Połączone ze starym wątekim i cierpliwości albo pomyślunku życzę. O otwarcie wątku można poprosić dowolnego moderatora a nie parę godzi po wysłaniu priva do jednego używać braku odpowiedzi jako podkładki do zakładani nowego :? .
Myślałem, że "Ostatnio aktywny" jest wystarczającym wskaźnikiem, który mówi mi, że zostałem olany, ale już wszystko jasne. Inni moderatorzy nie chcieli się wtrącać w twoją decyzję o zamknięciu.
No to z powrotem na starych włościach... Dzięki Vitez!
005.
Ja w takiem sloncu unikam sesji ;)
Ale jest fajnie, dawaj nastepne :D
Ech, a już chciałem iść spać :D No dobra, obrobię jeszcze jedno - teaser do następnego seta ciuchowego i miejscówkowego.
Bardzo, bardzo mi sie podoba*!
*ta modelka
Na ostatnim ostro za ostro ze światłem. Nie pasuje...
Zawsze myślałem „że im gorzej tym lepiej” Ale coś mi się zdaje, że zmienię pogląd na „im drożej tym gorzej” Zdjęcia to już nie porażka ani katastrofa, która może być piękna ( patrz Grek Zorba ) ale klęska po całości. Itd. itd...
Sergiuszu, a można prosić o krótkie uzasadnienie tego, co napisałeś? Będzie okazja, żeby czegoś się nauczyć.
No ale ja nie nauczam.
ja się nie znam ale te kadry ostatnie do mnie nie przemawiają
006 chyba nikt przed tobą nie robił sesji w takim ostrym słońcu - widać to szczególnie na twarzy. Trochę za ostre tło - odciąga od modelki
Krawędzie na nogach wyglądają jakby modelka została wklejona.
006(2)co chciałeś pokazać ?
Myślę że musi trochę potrwać zanim minie ci fascynacja nowym sprzętem i zaczną się jakieś fajne kadry.
Znowu zmuszacie mnie do ominięcia kilku fot i wystawienia najlepszej z całej sesji :D
007.
Wprowadziles straszny balagan z tym szlikiem, ksztaltem i kolorem. Na cholere on tam jest, tak sie powaznie zastanow. O ile lepiej zdjecie byloby skomponowane gdyby go tam nie bylo? Wyglada troche jak gigantyczny opatrunek :)
Ale kombinuj kombinuj, pewnie masz wiecej z tej miejscowki, moze i bez szalika?
Mam i bez szalika. Będzie jak wrócę z zajęć.
a ten szalik to po co? wolalbym widziec dlonie modelki.
dzizas ale wybrzydzacie a to szalik a to rece... :]
spoko fota 007.
mocno widze jedziesz z wyostrzeniem na oczach
o! Micles wrócił
tak jakoś widzę te leżące, pewnie przez taką GO, jakby modelkę oddzielało od ziemi jakieś 40cm jeszcze :) dziwne wrażenie
006 bez butów albo żeby cały but było widać- to pewnie mój fetysz jakiś:-P ogólnie najmniej mi się podoba
007 czekam na "bez szalika"
jakościowo te nowe to dla mnie miażdżą:shock:
Masz jakieś tylko w szaliku?
Dlaczego moderatorzy nie reagują na tak chamskie komentarze? Drapanie się po...
Micles, ty coś zażywasz?
spoko Micles, nienajgorsze te foty. I nie daj sie sprowokowac co po niektorym ;)
do mnie te jak na razie nie trafiają, a szalik jak już ci pisałam, jest "fe"
Sory że fot dzisiaj nie będzie, od razu po zajęciach pojechałem do Bydgoszczy. Jutro wieczorem wracam do Poznania to coś dziabnę.
Albo wstawi naprawdę niezłe ;)
Świetna modelka z tych ostatnich sesji, no i gratulacje 5d2!
Proszę bardzo, bez szalika i rąk.
008.
Strasznie posmutniala bez tego szalika ;)
Zdecydowanie lepiej. Mi się podoba :)
I czubka głowy...
Poprzedni kadr jest lepszy, nie jest na nim tak widoczny cień na włosach.
Usta modelki wyglądają na spierzchnięte, pod lewym okiem coś się błyszczy-kiepski make up :smile:
Mam jeszcze takie, pomimo, że imo poprzednie 2 wyczerpały już temat, to wrzucę - może akurat komuś bardziej podejdzie :
009.
009 Zdecydowanie najlepsze z ostatnich trzech, teraz jeszcze jakas fajna mina by sie przydala, lub nawet lekko rozchylone usta. Popros o to nastepnym razem, chyba ze masz takie? :D