to sie dobrali - ja antybiotyk, Ty grypujesz :shock:Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
bedzie zlot ,,twardzieli'' :evil:
Wersja do druku
to sie dobrali - ja antybiotyk, Ty grypujesz :shock:Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
bedzie zlot ,,twardzieli'' :evil:
To może niebezpiecznie z wami wozem jechac? Jakies maseczki dla bezpieczenstwa trzeba nosic?
ano wlasnie - Tomka dobrze znam i wiem, ze sie nie wpienia jak jedzie (prowadzi woz) a ja se wygodnie siedze i chleje browary - a Ty? nie masz nic przeciwko? ;)Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
po co sie ograniczać do piersiowki ?? :D lepiej odrazu 0,5 litra :mrgreen:
" po szpilu po szpilu, niewiadomo w ilu, obalily halba, i kulali bal... "
Koala Band
hmm jesli pozwolicie to zejde z głównego tematu naszej wyprawy ( ) i zapytam sie o to jak wy sie pakujecie... tzn chodzi mi o to ze kazdy mówi o tym ze bierze plecak-foto itp. no ale trzeba bedzie jeszcze jeden plecak albo torbe zabrac by spakowac rzeczy pierwszej potrzeby czyli vodke, piwa i w ostatecznosci jakieś ubrania albo ręcznik ;). Chodzi mi dokąłdnie o to gdzie my to kurde zostawimy?? Przeciez nie bedziemy tego targać wszędzie ze sobą.
Ja to biore plecak ze stelażem, żeby wszystko pomieścić. A sprzęt foto w torbie na ramieniu. Nie mam stada L-ek więc cięzko nie jest. A plecak przecież można w hotelu zostawić.
Samochód? To duży pokój wynająłeś ;)
Wiesz ja sie pytam dlatego ze w planie nic nie ma na temat tego by najpierw isc odebrac pokoje i zostawić rzeczy w nich. Wiec nie wiem jak to jest zaplanowane przez "organizatorów" ;) bo jeśli tak to ja tez biore plecak ze stelarzem i jest git.
Venio, nasz hotel jest w zasięgu głosu od miejsca spotkania :>