Odp: futeraly na obiektywy przypinane do paska
Odświeżę temat nieco. Czy da się gdzieś kupić cokolwiek w kolorze innym niż czarny? Piaskowy może? Się naszukałem i jedyne co znalazłem to już nie produkowany Fancier.
Cytat:
Zamieszczone przez
Heilsberg
Odświeżę temat nieco. Czy da się gdzieś kupić cokolwiek w kolorze innym niż czarny? Piaskowy może? Się naszukałem i jedyne co znalazłem to już nie produkowany Fancier.
Ale nie możesz znaleźć w innym kolorze w ogóle, czy w innym kolorze a do tego przypisany do paska?
Poszukuję piaskowego lub khaki przypinanego do paska. Firma jest mi obojętna. Najlepiej by dostępne były trzy rozmiary.
Cytat:
Zamieszczone przez
Heilsberg
Poszukuję piaskowego lub khaki przypinanego do paska. Firma jest mi obojętna. Najlepiej by dostępne były trzy rozmiary.
kiedyś do pokrowca, krawiec doszył mi zaczep do paska na rzepy (podobny do tego jaki jest w LowePro S&F) może to jest jakaś opcja, jeśli nie możesz nic znaleźć. Pewnie lepiej zrobi to kaletnik, o ile znajdziesz jakiegoś blisko siebie.
Cytat:
Zamieszczone przez
enter
czy ktoś znalazł pokrowiec który bez problemów chowa 17-40/16-35 z normalnie założoną osłoną ?
średnica 12cm
Przyłączam się do pytania. Z tym, że thinktankphoto jest dla mnie za drogie. ;-) Tym bardziej, że obiektyw raczej będzie noszony w plecaku, ale chcę go zabezpieczyć jakimś lens case'em.