Trzeba przyznać, że plenerek był niezmiernie klimatyczny. Tutaj podziękowania głównie dla mysta za umożliwienie wizyty w Mogile i dla wszystkich za udział.
Moje wypociny ;)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Do następneg razu.
Wersja do druku
Podziało się. Nawet nie było kiedy na forum zaglądnąć.:sad:
Mam nadzieję, że będę miał okazję wybrać się na taki plener. Zdjęcia rewelacja.
A co do lokomotywy to jeszcze stoi.
Tylko, że SugarLand już jakoś do nas nie pasuje. Zburzyli cukrownię (czyt. sprzedali za bezcen, lub rozkradli - jak kto woli).
Pozdrawiam
jak do tej pory, widzę że brakuje chętnych do skomentowania. Bynajmniej sam nie czuję się na tyle mocny, gdyż HDRy robiłem dopiero na zasadzie eksperymentowania. W mojej opinii sceneria jest trochę mało efektowna. Zakładam, że w porównaniu z fotkami bazowymi różnica jest dość spora, ale bez bezpośredniego porównania efekt jest mało widoczny. W pokazanej fotce mocne naświetlenie masz centralnie, a HDR pozwolił wyciągnąć obrzeża, co w efekcie zjadło efekt. A gdybyś spróbował mocniej rozjaśnić jednego RAWa. Spróbować zawsze można;-)
uuuuuuu,
się wątek przykurzył:mrgreen:
Jak uważacie, przed świętami warto jakąś sensowną przymiarkę zrobić do kolejnego spotkania, czy dopiero w ramach przepalania kalorii (ale to już chyba po nowym roku)?:mrgreen:
Co prawda sceneria w dalszym ciągu późnojesienna, ale na mieście świecidełek przybyło :lol:
Proponuje popołudniowo-wieczorny plener, ok 1,5h. Np. Targi Bożonarodzeniowe, lub coś innego. A po plenerze wypad na piwo. Po ostatnich porannych spotkaniach nie było za dużo czasu żeby pogadać.
Grzaniec jak najbardziej ok :-D
Może najbliższy pt lub sb, albo pn, wt (więcej wolnych miejsc w knajpach).
Kto jest chętny?
Jak popołudnie to ja tylko w łykend. No i bezalkoholowo. :)
no mi by pasowała sobota, ale w niedzielę jadę rano zainaugurować sezon zjazdowy, to długo nie posiedzę, ale trochę zawsze :)