Co słychać w sprawie kubków? Jakieś postępy? Kieza masz je u siebie?
Wersja do druku
Co słychać w sprawie kubków? Jakieś postępy? Kieza masz je u siebie?
kończe je pakowac - za sprawa zbiorczych list nadawczych postanowiłem je wysłac jednak za jednym zamachem - najprawdopodobniej w ten piatek
sa jeszcze cały czas dostępne 2 kubki no name, jezeli nikt sie po nie nie zgłosi w ciagu kilku dni to zorganizujemy szybko mały konkurs fotograficzny i pójdą na nagrody
Ja chcę noname'a. Ile dopłacić do tych moich dwóch?
Kieza, jeśli jesteś w plecy przez te nieprzypisane - daj znać. Zrzucimy się po kilka złotych - nikomu "głowa z czapki" nie spadnie.
Chyba że "końcówki" z transakcji załatają dziurę? Wtedy rzeczywiście warto rzucić konkurs (chociaż ja i tak jestem zdania, że powinny przypaść Tobie, jako śladowy wyraz wdzięczności za pitolenie się z naszymi zamówieniami).
[a przy najbliższej okazji w warszawce, zapraszam do Bierhale ;)]
trzeba dopłacic 37 zł
nie jestem w plecy bo przy kolejnej produkcji bez zmian odchodzą niektóre koszty przygotowania matryc - coś właśnie około tych 3 kubków i kilka piwek :) dodatkowo przysłali mi 4 no name zamiast 3 także nawet jak klisu wezmie 1 to jeszcze dwa zostają na konkurs, mam jeszcze w magazynie jeden z reklamacji z pierwszej tury - z nieco krzywym nadrukiem i personalizajcą na Viteza :) może też go na konkurs wrzuce ...
aha czy ma ktoś pomysł na temat konkursu - coś co nie dałoby przewagi posiadaczom lepszego sprzętu od innych, albo było nastawione na studio - tak żeby były równe szanse
i jak z wysyłką poszła w piątek?
kubki poszły w poniedziałek - za to priorytetem :)
także spodziewajcie się ich niedługo - jakby nie doszły do tygodnia dajcie znac będziemy ich szukac na poczcie (choc wiem ze procedurę reklamacyjna mozna zaczac po 30 dniach)
Wielkie dzięki i ukłony dla Ciebie :)
Już niedługo będę mógł podrażnić Nikonowego kolegę w pracy :P