Coś się ruszyło? Może tu się nie spóźnie chociaż ;)
Wersja do druku
Coś się ruszyło? Może tu się nie spóźnie chociaż ;)
najpierw do konca musi dojsc sprawa ID. Potem mozna sie tym zajmowac.Cytat:
Zamieszczone przez Hiv
Podoba mi się ten pomysł. Jak doprowadzimy do końca sprawę identyfikatorów i smycz to można zabrać się za coś poważniejszego.
Pomysł na internetową gazetkę jest naprawdę dobry. Mamy przecież duży potencjał. W takiej gazetce można zamieszczać np.
jakieś nagradzane albo bardzo dobre zdjęcia forumowiczów. , artykuły o technikach robienia zdjęć, testy sprzętu albo wybrane (konkretne) opinie z forum o jakimś danym produkcie. Mógłby być dział z nowościami sprzętowymi. Relacje z wyjazdów (ludzie z tego forum podróżują po całym świecie to od czasu do czasu mógłby ktoś coś napisać i pochwalić się swoimi zdjęciami) . Jak już pisałem mamy duży potencja i na pewno znajdzie się wiele osób które mogły by pisać to takiej gazetki. Sam mogę coś napisać jak mi czas pozwoli. Myślę ze tematów i pomysłów nam nie zabraknie.
A co do legitki prasowej to mogła by być fajnym dodatkiem, nawet jeśli reprezentowała by naszą skromną gazetkę w PDFie i pozwalała tylko na wejście na zgromadzenie gospodyń wiejskich.
Wraca temat legitek... aż się boję podchodzić do tego tematu bo przypominam sobie jak było z wysyłaniem fotek do tych legitek na FTP :mrgreen:. Zastanawiam się, czy nie lepiej zrobić miejsce na zdjęcie i potem indywidualnie wywołać sobie fotkę, przyciąć, przykleić i włożyć w etui... jakoś mi się nie chce wieżyć, że udałoby się zebrać wszystkie fotki na czas i jeszcze w dobrej jakości ;) i nie mówcie, że jestem pesymistą :mrgreen:.
Mysle ze legitki prasowe powinny byc w formie nadrukowanej odpowiednio kartki na ktora zainteresowany wstawia sobie zdjecie a potem calosc ladnie laminuje zelazkiem. Wiekszosc tego typu identyfikatorow i legitymacji jakie widzialem robiona jest w ten sposob. Legitki prasowe chyba zreszta tez.
Niech zreszta wypowiedza sie Ci, ktorzy to mieli w rekach.
Tak jak ci napisalem i pare osob potwierdzilo ze podobnie zrobili - ja sie wstrzymywalem z wysylaniem danych az temat sie skrystalizuje a nie tak na hop-siup a potem czekac nie wiadomo ile.Cytat:
Zamieszczone przez Diodak
Tak wiec - jak skonczysz akcje ID to rusz oficjalnie, w nowym watku, z zacheta i dokladna instrukcja co, jak wyglada i co, kto, gdzie ma wrzucic - wtedy dopiero mozesz pesymistyczne mysli pisac ;)
Witam.
Ja też jestem zainteresowany legitymacją.
Ostatnio miałem okazję zrobić z bliska fajne fotki, ale bez legitymacji nie miałem takiej możliwości.
Czy sprawa legitymacji wróci na forum canon-board?
Pozdrawiam.
Masz rację o tyle, że Canon-Board nie ma statusu periodyka, choćby pojawiającego się tylko w internecieCytat:
Zamieszczone przez Angmar
jak zakonczy sie sprawa ID i smyczyCytat:
Zamieszczone przez arkadyt
no to chyba juz sie jedno skonczylo... zostaly smycze...