a miales wszystko w porzadku? ja kupowalem w agito.. faktura, wszystko wrecz idealnie.. ale zaczalem sie martwic teraz:) Na gazecie mam konto... Chyba, ze maile do nas jeszcze gdzies bladza;)
Wersja do druku
a miales wszystko w porzadku? ja kupowalem w agito.. faktura, wszystko wrecz idealnie.. ale zaczalem sie martwic teraz:) Na gazecie mam konto... Chyba, ze maile do nas jeszcze gdzies bladza;)
Wysłałem 11.04 również poleconym priorytetem i dzisiaj dostałem maila.
Taka opcja istnieje. Zależy od ustawienia filtrów antyspamowych. Ja kiedyś wysyłałem 4 razy rejestrację do Imageshack i nie "otrzymywałem" żadnej odpowiedzi. Wydawało mi się to trochę dziwne i przyjrzałem się mojemu Kaspesrskiemu i okazało się, że jak mail z potwierdzeniem rejestracji przychodził to on uprzejmie go kasował. Skończyło się tym, że odbierałem pocztę bezpośrednio ze strony internetowej 8-)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
a.... ja kupowałem w Europassat, nie dostałem faktury tylko rachunek wydrukowany z komputera po niemiecku a cena była w Euro. Aparat pochodził z niemieckiej dystrybucji Canona. Nie macie o co się martwić. Pozdrawiam
dostalem maila:) widac sa duze opoznienia w rozsylaniu...
imo realizuja miesięczne transze ....
Witam wszystkich,
Mam takie pytanie. Zakupilem sobie zestaw canona 30d + kit 18-55 i podczas wypełniania na stronie wniosku trzeba wpisać numer fabryczny i nie bardzo wiem który to jest numer. Czy to numer który jest na spodzie body (występuje on też na na jednej naklejce na pudełku z kodami kreskowymi) , czy może ten numer co jest na tym kodzie paskowym co trzeba wyciąć z pudełka i wysłać. Bardzo bym prosił o podpowiedź, żebym czegoś nie namieszał.
Z góry dziękuję.
tak to numer ze spodu body ...mozan go odnaleźć na opakowaniu takze ;)
Mam takie jeszcze pytanie dotyczace samego wydruku. Czy u Was na wydruku sa tylko czyste dane wypelnione w formulrzu czy sa tez cala strona www.
Bo ja niestety mialem mala przygode z przegladarką i teraz nie wiem czy poprwanie to wydrukowalem.
Caly wydruk zajął mi az 5 stron i są tam dołączone takze dane dotyczace Warunków promocji. I teraz nie wiem czy to jest ok, a nie wiem czy mozna drugi raz wypelnic ten formularz.
Chcialem nie namieszac i zamieszalem.
tak jest wydruk to całe 5 stron ... ja wysłałem wszycho.
Wielkie dzieki Popmart za pomoc i szybka odpowiedz.