Dostałem smyczki i jestem full contented. Pierwsza klasa. Dla Diodaka i "ekipy pomocniczej" należą się wielkie podziękowania:-D .
Pozrawiam
Wersja do druku
Dostałem smyczki i jestem full contented. Pierwsza klasa. Dla Diodaka i "ekipy pomocniczej" należą się wielkie podziękowania:-D .
Pozrawiam
Dzieki za wszystkie miłe PW :) Cieszę się, jak KuchateK będzie w Polsce to wypijemy za całe forum zdrowie... :].
Mam jeszcze tylko jeden kłopot... dostałem dwa zwroty od:
Mateusz Dudek - brak numeru mieszkania / 28.08.2007
Łukasz Muszyński - adres niepełny, brak nazwy firmy / 28.02.2007
Adresy na nalepkach sa dokładnie takie jakie podaliście w formularzu... wodocznie czegoś brakło albo listonosz mało inteligentnie podszedł do sprawy. Panowie napiszcie mi PW z dokładnymi adresami i przelejcie po 7,40 zł za zwrot i ponowną wysyłkę.
@ scooter
to mnie pocieszyłeś :)
a tak na serio ktoś mi odpowie kiedy będzie można zamawiać identyfikatory??
kiedy beda identyfikatory?
kiedy będzie można zamawiać identyfikatory ? Trochę nowych użytkowników przybyło, może by diodak chętnych pozbierać, i jak jakaś sensowna ilość się zbierze zamówić, bo czekać rok? Na razie smyczkę za mówię, tak na otarcie łez. A z tego co widzę ludziska o te identyfikatory pytają, i ja reflektował bym jeden taki.
Ja bym się pisał też. Jakby tam umieścić napis: "Redakcja Canon Board" to by było miło :)
Witam!
Może by zamówić w jakiejś innej firmie ze zdjęciem, logo canon-board oraz jakiś napis/podpis - chodzi mi o identyfikator...
Może uda się szybciej zrobić, mam teraz dwa egzaminy na głowie ale po tym spróbuję zalatwić mniejszą partię plakietek albo wydrukować 100 podkładów i dodrukowywać personalizację w mniejszych partiach.
BTW ostatnim razem brakło smyczek a teraz jest więcej i nikt nie chce ;).
Ja chce ja ja !!! Juro pzyleje kaske :)