Micles bardzo skrzywdziles to biedne dziewcze...raz, ze jej powiekszyles wcale nie najmniejszy nosek, a dwa ze nogi tez wyszly jak filary golden gate
Wersja do druku
Micles bardzo skrzywdziles to biedne dziewcze...raz, ze jej powiekszyles wcale nie najmniejszy nosek, a dwa ze nogi tez wyszly jak filary golden gate
Kurcze micles, super. Bardzo mi się podoba. Jedyna rzecz, na którą bym zwrócił uwagę to wydanie tej dziewczynie kategorycznego zakazu zakładania takich butów. Nie pasują.
Ale reszta bardzo podchodzi pod mój gust.
Nie zgodzę się. Nogi wyszły kapitalnie. Dziewczyna troszkę wypięła tyłek i pokazała biust to w niespotykany sposób podkreśla zmysłowość zdjęcia. No chyba, że miclesowi zależało na pokazaniu "wieszaka" wtedy się zgodzę. Ale jeśli chciał pokazać po prostu piękną kobietę i oddać jej urodę to osiągnął swój cel.Cytat:
nogi tez wyszly jak filary golden gate
Tak to wygląda, że kobiety mają piersi, pupy i Bogu za to dzięki. Jak dziewczyna tak się wygięła (bardzo dobry zabieg moim zdaniem i dodał bym tylko do tego więcej wiatru na włosy) to mięśnie na nogach tak się układają jak na zdjęciu widać. To wcale nie przypomina mi żadnych filarów. We mnie to budzi skojarzenia zgoła inne i znacznie bardziej przyjemne
Micles, wszystko za nisko. Aparat za nisko, lampa za nisko, cień nosa za mocny. Dziewczyna robi wrazenie dużo atrakcyjniejszej, niż to jak pokazana jest na tym zdjęciu.
Dlaczego to dziewczę ma tak nienaturalnie duży nadgarstek własnej lewej ręki? Gdzie dziewczęca zwiewność dłoni? Co Jej wystaje z prawego Jej ucha? Dlaczego jedno oko nie jest ostre? I dlaczego ten sweterek (?) kojarzy mi się z Turcją lub Polakami jeżdżącymi do Turcji 20 lat temu? I takie tam.
Taki urósł. Przy 160mm mowy o przerysowaniu być nie może. Jedynie o skrócie, ale tutaj go nie ma. Po prostu reszta palców jest zgięta.Nie ma zaciśniętej dłoni, jest lekko i zwiewnie ;pKolczyk.Bo słabo patrzysz. Bo takie było moje widzimisię. Dobrze ci się skojarzyło, tak miało być.
A mówiłem, że ta dziewczyna jest duzo ładniejsza niż ją przedstawiłeś na 558.
Ja tak szybko:
w sprawie 558: jedynie cień nosa mi przeszkadza- resztę qbar bardzo ładnie zebrał ;-D I ta gitara (zaraz po saksofonie mój ulubiony instrument ;-D).
559: Piękne oczy ma ta dziewczyna i tutaj świetnie to widać. Świecenie tez bardzo na tak. (widzę, że Micles znalazł to świecące ustrojstwo do tła, którego ja już od dłuższego czasu poszukuję - lamete gigant ;-P)
to jest ta sama dziewczyna? no mowilem, ze ja skrzywdziles tamtym zdjeciem!!!!!
@qbar, kwestia gustu, ja za bardzo nie przepadam za rubensowskimi ksztaltami, za wieszakami rowniez. wydaje mi sie po prostu, ze nogi wyszly za grube niz sa w rzeczywistosci... zazwyczaj sie pokazuje modelke jak najkorzystniej.
co do 559 to mnie razi to w sumie niewiele. Najlepiej wychodzi tak lekko z gory? ja bym chyba troszke inaczej poprobowal, poustawial.