Pewnie futro żoneczki :mrgreen:
Wersja do druku
Naturalna ( w pełni torba " do noszenia sprzętu jak mniemam ;) !
Witam! Czy ktos sie moze orientuje, gdzie w Krakowie mozna pomacac i zakupic plecak Vanguard up-rise 43 lub tez 45?
Witam, szukam już od jakiegoś czasu jakiegoś futerału/torby na aparacik, lecz nic za bardzo nie mogę znaleźć ... Albo jakieś "szmaciaki" albo kosztują sporo.
Zależy mi na tym aby pomieścić body + kit 18-55, może za jakiś czas będzie coś pokroju 70-300. Do tego oczywiste akcesoria takie jak jakieś dodatkowa karta, zapasowy akumulatorek, coś do czyszczenia itd ... Nie chce jakiejś "wielkiej krowy". Ma to być nie zbyt duża, ale solidna torba. Miło by było gdyby mieściła się do zwykłego plecaka, ponieważ często przemieszczam się skuterem/motocyklem.
W Szczecinie Vanguardy są w MM więc może w Krakowie też
[QUOTE=matlog;834541]W Szczecinie Vanguardy są w MM więc może w Krakowie też
dzieki. niestety nie jestem z Krakowa, ale czesto przylatuje do Krk, czy ktorys z kolegow moglby potwierdzic informacje o vanguardach w MM w Krakowie?
Witam, od jakiegoś czasu szukam torby na sprzęt; EOS 350D+Kit, Canon EF 28-80, Canon EF 75-300 oraz akcesoria i okablowanie. Wolę trochę miejsca na zapas bo mam w planach kupno jeszcze jednego szkła i lubię mieć trochę (ale nie za dużo!) luzu. Jak na razie zastanawiam się nad Lowepro Nova 180 AW tylko czy nie będzie za duża? Ogólnie zastanawiem się nad resztą torb lowepro bo mam SlingShota 200 AW i jestem zadowolony z jakości
Torby na taki zestaw są na stoiskach foto w większych sklepach rtv agd, i Ty masz problem ze znalezieniem takiego małego produktu? Wolę nie myśleć jakbyś miał zakupić plecak na zaawansowany sprzęt. Poszukaj najpierw sam i potem pytaj jak masz dylemat np w wyborze.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Moja odpowiedź tyczy się posta adama2006.