Przecież za każdym razem cena wejściowa nowego modelu w Canonie jest ok. 2-krotnie wyższa od schodzącego. Popatrz na 40D->50D. I na 3-cyfrowe też. Tak więc to żaden nowy pomysł tylko standardowa polityka cenowa u nich.
Wersja do druku
to o autorze galerii? czy moze o mnie? bo jak o mnie, to oczywiscie przepraszam, ze podlinkowalem sample, kogos kto mial w rekach 5dmk2.
rozumiem Twoje rozczarowanie jakoscia sampli, ale to jeszcze nie powod zeby sie dopieprzac do kogokolwiek. :roll:
na razie nie ma 3000 tandetnych linkow. jest kilka. trafilme przypadkiem na jeden to podlinkowalem, a Ty robisz wielka afere bo sample do ****. czy ja je zrobilem? nie.
jak masz z nimi problem to napisz do autora galerii.
lepiej bym tego nie podsumowal.
oglądałem właśnie fakty na tvn i w materiale o Palikocie mignął mi w tle canon z zalepionym napisem producenta ;) a że to canon poznałem bez większych problemów. :P dziwne dziwne
to pytasz w oczekiwanu na odpowiedź? bo widzę, że po zapytaniu sam sobie na swoje zapytanie odpowiedziałeś...
więc zanim zaczniesz kogoś opieprzać, że się do Ciebie dopieprza zaczekaj na wyjaśnienie lub wypij szklaneczkę meliski.
Piszę ogólnie o tendencji wrzucania tu czegokolwiek co się w sieci znajdzie, nawet największego badziewia - pisałem ogólnie co chyba wszyscy zrozumieli...
Nie miałem do Ciebie o nic pretensji - była to odpowiedź na posty innego forumicza - skąd te nerwy?
w IMFOTO Slawek juz podal cene - dzwonilem do niego - wprawdzie jeszcze nie ma w sklepie, ale cena jest skalkulowana na podstawie danych z hurtowni
i gitara, tragedii nie ma
na wiosnę będzie do wyrwania za 5k
Cena rzeczywiście nawet, nawet. Czekam na spadki cen mkI:)