Byłem w Bieszczadach, wstałem na 6 z możliwych 8 wschodów, to na razie mam dosyć :)
Wersja do druku
Byłem w Bieszczadach, wstałem na 6 z możliwych 8 wschodów, to na razie mam dosyć :)
Mam nadzieje Micles, że już odespałeś bo nam się lato trochę wypogadza i możnaby było cosik zorganizować, także po 10tym sierpnia jestem chętny jakby ktoś coś planował.
Jeszcze osłabiony po Woodstocku, a teraz jadę po 20 1.8 do Świnoujścia, więc pewnie od środy dopiero dojdę do siebie, czyli de facto tak samo jak ty - od 10go.
czyli jakas szansa jest na focenie
to moze w niedziele z samego rana?
O 2:30 kończę ślub pod Bydgoszczą, a o 14:30 w Poznaniu jest jakaś rekonstrukcja wojenna. Na wschód mógłbym wpaść, ale o samochód muszę ubiegać się u władz wyższych, które dzięki temu mają wpływ na moje plany, więc pewnie nie pyknie ;)
to co my ciekawego planujemy, zdjęcia krajobrazowe z kobietą w tle czy odwrotnie ?
Sesja o wschodzie! Tak Tak Tak! :D
Micles to musi być coś gdzie będę mógł przetestować 28mke, Ty też masz zresztą 20stke do testu ,) jak dla mnie może być wschód ale gdzie, Rogalin ?
Nie wiem dokładnie, jeszcze nie czytałem :) Ostrów Tumski to dzielnica Poznania, co nie? :twisted::mrgreen:Jeszcze nie mam - kupiłem i od razu pożyczyłem i pojechała sobie na urlop 2 tyg do Włoch. Mam 35. No Rogalin, Rogalin. Za pierwszym razem byłem na wschodzie, za drugim razem byłem na wschodzie + strobing w drzewa, to teraz progresywnie wypadałoby kontynuować i być na wschodzie + strobing + modelka ;)