-
Zdognie z nanjwoymszi baniadmai perzporawdzomyni na bytyrijskch uweniretasytch nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao sołwa. Newajżanszjie jest to, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Dzijee sie tak datgelo, że nie czamyty wyszistkch lteir w sołwie, ale cłae sołwa od razu.
-
Ten obrazek "nasza-cela" pochodzi z http://zolc.blox.pl/html - polecam całą stronę.
-
jednym slowem debile:eek:
-
Genialne! Murowani zwycięzcy nagrody Darvina:)
-
-
A mnie to nie smieszy:roll: Po prostu zal mi goscia...
-
Mnie to nie zadziwia, że to w ogole zrobili, ale zawsze mnie interesowalo jak tak coś glupiego można wymyślić!
Chyba byli pod wplywem alkoholu :o
-
O fuck... Idioci... Nos złamany, wstrząs mózgu..do tego może połamana szczęka/zęby, peknieta czaszka... Absolutnie mnie do nie śmieszy...
-
no ja dzisiaj wymyśliłem....biegłem w letnich butach po lodzie...zwykle pamiętam kiedy tracę przyczepność...tym razem zzrozumiałem co się stało dopiero na ziemi :)
To ma kilkanaście godzin...zastanawiam się jak będzie za tydzień :) Niestety ja nie mam filmiku z gleby...może ktoś ma :)
Tak wiem...być moze nic ciekawego...ja napiszę...dobrze, że miałem czapkę i okulary, które przyjęły znaczną część energii kinetycznej :)
-
No to teraz zamieszczamy zdjęcia z gleby - kto ma lepsze :D