Przepatrz to:http://www.fomei.pl/akcesoria/torby.html
Mam plecak, mam druga torbę i byłem i jestem zadowolony.
Wersja do druku
Przepatrz to:http://www.fomei.pl/akcesoria/torby.html
Mam plecak, mam druga torbę i byłem i jestem zadowolony.
chyba jestem zmuszony Was prosić o radę
dumam na torbą, dumam i jeszcze nic nie wymyśliłem
no więc potrzebuję torby na:
-2 korpusy bez gripa
-ok. 5 krótkich szkieł (to jest chyba największy problem - większość toreb jest tak robiona, żeby zmieścić 70-200/2,8, to ja chyba musiałbym tam stawiać szkła piętrowo
-książkę/segregator a4 (najłatwiej chyba znaleźć torbę do notebooka, nie?)
-mającej fajne zapięcie biodrowe (jak pasek w Lowepro)
-najlepiej firmy Lowepro
myślałem o Lowepro Classified 200, ale chyba będzie za głęboka, tj. szkieł będę szukał gdzieś na samym dnie
Potrzebuje Waszej pomocy!
Miał ktoś doczynienia z plecakiem CaseLogic SLRC-206 ?
"Macałem go dzisiaj w sklepie dla idiotów* wygląda bardzo fajnie, zgrabny, dobrze wykonany, funkcjonalny, podoba mi się patent "ładowania" aparatu z góry poprzez odsunięcie kawałka klapy, ale czy tam wejdzie piątka z gripem?
Producent podaje głębokość 11cm, w sklepie wydawało się że jest więcej, na zdjęciach w sieci body wielkości xxD mają jakby dużo miejsca.
Ktoś zna odpowiedź ma moje pytanie?
Mówiąc forma masz na myśli kształt plecaka, czy tą czarną gumę na której leży body?
Miedzy czasie w sieci znalazłem w którejś opinii na temat tego plecaka takie oto zdanie:
My 20D even fits perfect with a battery grip attached, It is totally universal, BEAUTIFUL!
Wynikałoby, że body z gripem się jednak mieści.
Airhead ja mam Hama defender 220 i wejdzie Ci tam wszystko. Co do głębokości to można zastosowaćblokadki na rzepach (mocne i nie odstają) i krótkie szkiełka nie lądują na samym dnie torby.
Chciałbym Torbę na sprzęt w podpisie. Obecnie lampe, lustro+ obiektyw, obiektyw nosze w Vanguard Padova ... trochę jest za mała już
Najlepszym rozwiązaniem jest udanie się do tego sklepu wraz z aparatem, na wejściu mówisz, że wchodzisz ze sprzętem foto w celu przymiarki do plecaka. Na miejscu mierzysz, wkładasz, przekładasz i na końcu podejmujesz decyzję czy pasuje czy też nie pasuje. Kupujesz tam gdzie Ci wygodnie.
dokładnie któryś z defenderów powinien Ci leżeć - jak kupowałem swoją to w Saturnie mieli taniej niż na allegro - co i tak jak kupiłem wydawało mi się wtedy niezłą ceną.
Spory wybór też jest w "czerwonym" Saturnie - czyli w Media Markt.
Poprzymierzaj
ja mam 220 - i mi wchodzi w nią wszystko co mam - a trochę tych gratów jest - miałem wcześniej lowepro compact - i hama porównywalna - a wieksza torba to wiekszy luz i nie trzeba wciskać sprzętu na ścisc;