Po to
A na poważnie: zapytaj weselnych; zakres idealny pod ślub, imho szkło z bardzo wąskim targetem
Wersja do druku
Po to
A na poważnie: zapytaj weselnych; zakres idealny pod ślub, imho szkło z bardzo wąskim targetem
Mówimy o 35-70? No tak, ale ten kto kupi 35-70 to nie kupi nowego 24-70IS. 35 to jednak troche wasko. Oczywiscie fajny tandem 16-35II + 35-70 albo nawet 24II + 35-70, ale R&D na 24-70II + 35-70 to za duży koszt, zeby sie zwrocilo, bo oba szkla maja ten sam target. co gorsza, oba będą CIĘŻKIE.
No właśnie nie. 24-70 IS znajdzie się u każdego eL zoomiarza. 35-70/2 już nie.
24-70 to nieporównywalnie większy target. Jedno jest pewne: cenę będą miały podobną.
Zresztą zapytajmy targetu: koleżanki i koledzy weselni. Kto nie chciał by mieć takiego zooma, na tą chwilę załóżmy, że waży tyle co 24-70 i jest równie dyszlowaty.
patrzac pod katem wykorzystania profesjonalnego to do niczego sie taki 35-70 2.0 nie nadaje,
dla reportera pracujacego za 1D jest albo za wąskie, albo za krotko (sport),
zdecydowanie ciekawszym zakresem bylby 24-50 2.0 albo 50-100 2.0 albo 70-135 2.0 (tego kupowal bym od razu, ale ma na niego zadnych szans)
Mogą być nawet 3 walizki. Byle było ostre, AC przeżyjemy.
Jak wypuszczą, to Ci pokażę po co :mrgreen:
Właśnie.. bo mam nadzieję, że WIESZ a nie tylko chciałbyś.. Jak tego szkła nie wypuszczą, to ja do Ciebie przyjadę... 8-)
Ta premiera była oczywista od dawna - miał być z mkIV ale nie wiem czemu wstrzymali.
IMHO są na to zerowe szanse.
I też będziesz miał tam gratisowe mydło :lol:.
Pewien jesteś ;)8-).