-
Witajcie na CB - chociaż od pewnego czasu jestem już zarejestrowany i kilka postów namazałem. Mam na imię Radek, lokalizacja Radom.
CB wolnymi chwilami staram się czytać, i co pewien czas coś ciekawego dowiaduję się. Fotografią "zajmuje się" od ponad 30-tu lat, ale cały czas zupełnie amatorsko i z niewielkimi przerwami. W tym czasie miałem okazje zapoznać się z kilkoma korpusami (smiena, strat, praktiki, zenity i od ponad 10-ciu lat różne canony). Od jakiegoś czasu zbieram się (jak sójka za morze), aby uporządkować swoje zdjęcia cyfrowe i może umieścić je na jakimś portalu, ale brak czasu. Do tej pory mam tylko tony zdjęć papierowych, także te cyfrowe przerabiam na papier. Chociaż w ostatnich tygodniach zrobiłem już pewne postępy. Przejrzałem kilkanaście tys. zdjęć i zacząłem wybierać te, które można by pokazać "światu".
Pozdrawiam Wszystkich forumowiczów - Radek
-
To i ja się przywitam jako świeży użytkownik tego forum. WITOJCIE Canonierzy!!! :)
-
Również jako nowy użytkownik tego forum chciałbym się serdecznie przywitać, a więc Witajcie :).
Pozdro...
-
Witam.
Nazywam się Michał, jestem z Gdyni.
Fotograf amator (z przewagą na amator).
-
Jako że wypadało by się przywitać to się przywituję :>
-
Dzień Dobry. Na forum jestem od niedawna, sprzęt też posiadam od jakichś 3 miesięcy, więc proszę o łagodne ocenianie ewentualnych fotek wrzuconych tutaj;-)
-
Witam
Chciałem sie tylko przywitać, nie wiem czy tu - ale cóż jestem nowym użytkownikiem zarówno tego forum jak i systemu Canon:).
Pozdrawiam
-
Witam drodzy Canonierzy, mam na imię Rafał i pochodzę z Włocławka ;)
Jestem świeżo po skompletowaniu studia więc na pewno niedługo będzie można obejrzeć pierwsze owoce mojej pracy :)
-
Witam, od kilku miesięcy jestem zarejestrowany, ale dotychczas działałem jako uczeń łaknący wiedzy, pilnie śledzący przekazywane na forum wiadomości. Fotografia zaimuję się wyłącznie amatorsko od 20 lat. Od 15 w systemie canona, przez 10 lat używałem Canona EOS IX - świetny aparacik, dotychczas działa, ale trudno już o filmy. Następny był Canon 400D, a aktualnie Canon 7D + dodatki.
-
Witam urzytkowników CB
Mam na imię Michał i mieszkam w Gliwicach i od niedawna znowu zostałem Canonierem. :eek:
-
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
www.mati-szostak.pl
-
Witam dopiero teraz, bo jakoś wczesniej tego wątku nie zauważyłem :)
Byłem wiernym fanem Nikona a od maja nastąpił zwrot w akcji i jestem fanem Canona :)
Pozdrawiam wszystkich!
-
A też się przywitam :) obecny (ale już niedługo) użytkownik systemu Pentax. Niestety dostępność szkieł wymusza zwrot w stronę Canona. Ale wyjdzie to raczej na wielki plus.
-
-
Wprawdzie powitałem się już z wątku o zmianie layoutu forum, ale widzę, że jest też wydzielony do celów powitalnych osobny wątek, zatem wpiszę się i tu: witam wszystkich forumowiczów :)
-
Odp: Przywitaj się na forum!
Do tej pory tylko czytałem forum, pora się przywitać. Kilka słów o sobie- pracuję z kamerą, więc światło, optyka i kompozycja nie są mi obce. Słabo ogarniam obróbkę cyfrową, używam czeskiego programu Zoner Photo Studio i PS Elements 9. Ciągle się uczę fotografii, traktuję to jako hobby, do którego wróciłem kilkanaście lat po Spokojnej. Moja pasja to podróże motocyklem, dzięki czemu udało mi się strzelić kilka fajnych fotek. Głównie plenery- ludzi nie umiem i nie mam potrzeby fotografować. Będę pytał o wszystko związane z obróbką- mam wrażenie, że działam trochę na czuja, chociaż zgłębiam temat jak mogę. Pierwsze fotki wykręcałem na maksa, korzystając z nieograniczonych możliwości cyfry, już mi przeszło i zacząłem szanować oczy. Nie tylko swoje..
Pozdrawiam wszystkich!
-
Hej, witam wszystkich!
Postanowiłam w końcu rozwijać swoje hobby i dowiedzieć się trochę więcej nt. fotografii, sprzętu, obróbki zdjęć, bo nie chce już używać aparatu jedynie w opcji "auto"! Mam nadzieję, że Wasze porady mi pomogą w rozwijaniu pasji :-)
-
-
elo
pozdraiwam i usmiecham sie do Szczecinian :)
-
Kłaniam się nisko wszystkim na forum, to mój pierwszy post, aczkolwiek kiedyś korzystałem już ze skarbnicy wiedzy na CB. Mam nadzieje że będę korzystał dalej i dzielił się wiedza jak i spostrzeżeniami z innymi użytkownikami forum:mrgreen:
-
Witam! Wszystkich :)
Przyszła pora się przywitać, mam nadzieję, że będę mógł pomóc w nie jednym temacie!
Pozdrawiam!
-
Cześć
Pomyślałem sobie że może tutaj znajdę miłą dziewczynę do współpracy przy fot. ślubnej,imprezowej i rodzinnej z Warszawy lub okolic.
Pozdrawiam Wszystkich
-
Witam wszystkich!
Czytam to forum od niedawna, natomiast fotograficzną przygodę zacząłem gdzieś w 2005 roku :) Do tej pory był Nikon... teraz przesiadam się na Canona. Żaden ze mnie profesjonalista, po prostu lubię robić zdjęcia a teraz chcę kontynuować moją fotograficzną przygodę z Canonem. Zobaczymy na jak długo przekonam się do tego sprzętu ;)
Mam nadzieję uzyskać tu wiele cennych informacji o tym systemie.
Pozdrawiam serdecznie!
m.
-
Witam serdecznie całą ekipę canon-board ;-)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
paulvojtek
Witam serdecznie całą ekipę canon-board ;-)
Witaj wsrod nawiedzonych ;)
-
Witam wszystkich forumowiczów.
-
Witam wszystkich canonowcow oraz zapalonych fotopodroznikow.
-
Witam wszystkich. Jestem nowy na forum i nowy w temacie. Mam nadzieję, że nie doprowadzę Was do szału swoimi głupimi pytaniami :) Pozdrawiam wszystkich!
-
Cześć Wszystkim!
Na imię mam Darek, lat 18,od jakiegoś czasu czytam Canon-board.
Lustrzanką jaką mam to Canon 550d kupiona w sierpniu.
Fotografią interesuje sie od około 2 lat. Najbardziej lubię makro i street.
-
Cześć wszystkim:-)
Wysłane z Sony Xperia S
-
Re: Przywitaj się na forum!
dzień dobry, chyba już tu kiedyś byłem. a może tylko czytałem forum w czasach kiedy używałem cyfrówki canona. jakieś 5 lat temu.
p.
-
Witam Wszystkich:) Dopiero co znalazłam to forum z czego jestem niezmiernie zadowolona. Fotografią zajmuje się/interesuje/fascynuje od 2007 roku kiedy to będąc całkowitym laikiem zaczęłam współprace ze studiem fotograficznym i mi się spodobało. Nadal jestem laikiem, chyba już zawsze będę :D
Lubię fotografować dzieciaki w każdym wieku.
Cóż więcej, mieszkam sobie od niedawna na śląsku, a liczę sobie 18 lat + 10 lat doświadczenia :)
Pozdrawiam Wszystkich :)
-
-
Witamy swiatecznie Akasza & mietla1 na forum CB.
-
Witam wszystkich na Forum :)
zaczynam z Canon EOS 650D+18-135 IS przygodę z fotografią .
-
Witaj irek6311 milej przygody z fotografia w 2013 i nie tylko ;)
-
Również witam wszystkich!
Na forum zaglądałem już od dawna, więc postanowiłem się zarejestrować :)
Pstrykam amatorsko, do niedawna SONY A300 + obiektywy M42, zaś od niedawna Canon 5D + 50mm 1,4.
Mam nadzieję, że dużo się nauczę od Was... i może będę w stanie udzielać się na tym forum troszkę :)
-
Serdecznie witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów :)
-
Witam wszystkich entuzjastów foto. Jestem amatorem z ambicjami na semi pro. Niedawno zmienilem literke z N na C ale nie jestem fanem żadnej marki. Mam też niewielkie doświadczenie z fotografią tradycyjną. W porównaniu do konkurencyjnych forów CB wyróżnia się poziomem dyskusji (nie tylko merytorycznie). Dlatego dołączyłem. Liczę na pomoc jako względnie początkujący i mam nadzieje że wniosę coś od siebie.
-
Od jakiegoś czasu czytam forum, a przywitać sie należy :)
Pozdrawiam serdecznie i liczę na Waszą pomoc
-
Cześć, jestem Mateusz i przeglądam to forum od jakiegoś czasu. Wcześniej posiadałem hybrydę Fuji S6500fd, teraz w moim posiadaniu jest C450D z kitem oraz Helios 44m-4. Mam nadzieję, że wiele się od Was nauczę. Pozdrawiam.
-
Witam wszystkich!
Od jakiegoś czasu pilnie przeglądałem forum żeby zorientować się przed zakupami... Wymieniłem mojego wysłużonego 350D na 60D i zobaczymy jak to dalej będzie... Fajnie być wśród tak zacnego grona!
Pozdrawiam!
Radek
-
-
Witam serdecznie.
Zaczynamy....
-
Witam wszystkich, mam nadzieję, że będę mógł nauczyć się tego i owego na tym forum :D
-
Witam Wszystkich na forum:)
-
Hej!
Jestem nowa na forum i w sumie chciałabym się tutaj dowiedzieć więcej o fotografii i zaprosić was na mojego fanoage : http://facebook.com/photozm
-
-
Witam serdecznie, szanowne grono:)
-
Witam serdeczie wszystkich użytkowników.
Nazywam się Tomasz Marek,pochodzę z północnej wielkopolski.Moją pasją jest wędkarstwo i właśnie między innymi dlatego tutaj trafiłłem,aby nauczyć się uwieczniać na fotografii wszystko co z wędkarstwem związane,czyli przyrodę,wędkarzy oraz jak się złowi to i ryby.:D. Jednak głównię fotografuję moje dzieci,niestetyz mizernymi efektami.Dlatego zamierzam czerpać z forum Canon-board.info wiedzę na temat wszystkiego co pozwoli mi osiągnąć lepsze efekty. Sprzęt jaki posiadam to EOS 300 z obiektywem 28-90, EOS 500D z lampą sigma EF-500 DG ST i obiektywem 15-55 oraz EOS 5D II z obiektywem Canon 50 1,4 i do tego lampy EX 580 II oraz EX 430.
Mam nadzieję że znajdę na forum dużo potrzebnych mi informacji jak również uzyskam odpowiedzi na (niejednokrotnie pewnie głupie) moje pytania.
Pozdrawiam
Tomasz Marek