Zachęć nas jakoś, bo nie bardzo wiem co mielibyśmy tam focić :mrgreen:
Kilka z pleneru:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Wersja do druku
Zachęć nas jakoś, bo nie bardzo wiem co mielibyśmy tam focić :mrgreen:
Kilka z pleneru:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Fajne MZ:
canis ->http://foton.ap.krakow.pl/~lupus/kozubnik/img_1681.JPG
Yoshitaka -> 6,7
tak bez większego doktoryzowania się ;)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
Plener super;] Lanckorona ma podobno bardzo ładny ryneczek i super cukiernie na nim.Nic tylko sie obrzerac;]
Dla tych co chcieli by zobaczyć jak to kiedyś wyglądało (w kolorze) :D
Przeglądnijcie galerię:
http://nasza-klasa.pl/profile/11840721/gallery/album/2
Wygląda interesująco :]
To trochę moich "detali".
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
oj widzę żę znowu coś przegapiłem fajnego - niestety po raz kolejny przegapiłem 'z wyboru'...
Super fotki - na prawdę klasa:)
Pozdrawiam serdecznie
Maciek
Plener fantastyczny!
Dziękuję wszystkim za spotkanie :smile:
Fotki - 1 klasa!!!
PS Wczoraj byłam zbyt padnięta, żeby się odezwać
myst - mam nadzieję że znajdziesz czas przynajmniej na jeden plener w okresie letnim, brakuje Twojego spojrzenia
madallenka - no ładnie wykorzystałaś tą 85, 6 wymiata :)
Yoshitaka - 6 super kadr, 7 perfekcja, 5 pomyłka
canis_lupus - img_1681 rewelacja, img_1683 za dużo cienia z prawej strony i nieco krzywy kadr, wrzucaj zdjęcia na forum
BlueICE – fajne z tapetami, szczególnie 4, na 8 za dużo nieostrości jak dla mnie
Zbioróweczka w cieniu - ileż to szkód można narobić paroma can(n)on'ami :)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
Ech, żal, że się znów nie udało...
Yoshi - 7 fajna :)
Canis - 1681 fajne fajne, ale ja bym chyba trochę górę i dół przyciął na panoramę, ale co nie zmienia faktu, że pomysł i wykonanie super!
BlueICE - 4 fajna :)
Robert - 10 fajna :)
Magda - faworyt mój całkowity - numerek 1 - chyba bym nic nie zmienił - dla mnie to the best shoot z pleneru :)
domero - Yoshi panoramowany bardzo fajny :)
orange - 9 fajna :)
domero
4,6,13
wymiatasz!!!!!
świetne fotografie
orange- niesamowite ogarniecie bałaganu !
maddalenka- czyściutko i poukładane wszyściutko ;)
pozdrawiam i może mi się uda z wami wybrać następnym razem
Ekipa:
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
Yoshi, jakiegoś promieniowania tam nie było żeś zaczął pewną cześcią ciała świecic? ;)
Widze że jak zwykle miło i tym razem w koncu nie tylko oczy miały sie czym nacieszyc ale i żoładek;) Mi ten łikend nie odpowiadał zupełnie, tymbardziej niedziela - mecz, ale mam nadzieje ze juz nastepnym razem nic mi ważnego nie wypadnie.
Jako, ze siedze w pracy to najbardziej podobaja i sie zdjęcia z kiełbachami:)
A tak na poważnie to w domu sobie spokojnie obejrzę dokładnie.
Pozdrawiam!
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
Proszę, weźcie pod uwagę możliwości mojego aparatu:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
domero – 1 fajna kompozycja, 13 super klimat
orange – 9 i 10 fantastyczne detale
BlueICE – 28 i 30 fajne kolory
Oliwka – 4 bardzo fajna, ale zwiększyłbym kontrast
Ja niestety wiele nie pokażę, obiektyw dał ciała - jednak dzisiaj wieczorem postaram się coś wrzucić.
imageshack zjadł mi 2 zdjęcia więc daje je jeszcze raz bo edycja postów na tym forum to jakaś "święta krowa"
3.
35.
Przepraszam że zaśmiecam wątek, ale mam pytanie ściśle do Krakusów. Czy ktoś może mi pożyczyć kalibrator na dzień-dwa?
BlueICE: pozwolę sobie wykorzystać jedno Twoje foto (to na którym focę salamandrę).
madallenka proszę bardzo ;)
A ja chciałem tak trochę oficjalniej... Witam serdecznie Krakuski i Krakusów. Śledzę ten wątek już jakiś czas i jestem pod ogromnym wrażeniem. Zdjęcia genialne, mnie jeszcze daleko do tego poziomu. Właśnie dlatego też nie udzielałem się na Forum. Lusterko mam już jakiś czas i ciągle się go uczę, co, jak, z jakiego kąta, po co i dlaczego tak. :) Jednocześnie coraz bardziej mnie korci, żeby wybrać się w jakiś plenerek na "polowanie", bo już przestałem walczyć, a zaczynam współpracować z moim Canonkiem. Chętnie wybrałbym się razem z wami, jeśli tylko czas i wy pozwolicie :) Chętnie też skorzystałbym z waszego doświadczenia :D Więc jeśli pojawi się propozycja kolejnego spotkania, z miłą chęcią bym do was dołączył.
rozumiem ze obecny weekend bez wypadu?
jej, niedenerwoj sie. jestes dusza grupy ktora ja budzi do zycia i to chyba dobrze ze ktos taki jest.
moja propozycja to wyskok w zamki, ale mozna by sprobowac tak trase ustawic by zdobyc ich ze 2 lub 3
fajne ruiny to zamek Krzyz Topor, z tamtad mozna udezyc w strone np checin i ogrodzienca
mozna tez zrobic trase w odwrotnym kierunku wowczas dwie osoby z grupy NARESCIE beda mialy blisko do domu;)
Ja się nie denerwuję... Nie wiem dlaczego tak to odebrałeś. Mówię tylko, że można samemu coś zaproponować i ustawić. Na razie sama nie mam czasu więc dlatego niczego nie ustawiam. Będzie czas to się coś zaproponuje (mam kilka propozycji ale czekam na odpowiedni czas).
Wiesz, propozycja fajna.. Tylko to raczej już nie na jeden dzień - ciężko byłoby..
Lucas39 coś Ty zrobił z tym zamkiem? ... jest "Krzyżtopór".
Tak na marginesie piszesz po "polskawemu" i tak niechlujnie, że aż boli czytać.
Kiedyś wcześniej pisałem o plenerze np w Lanckoronie .... byłem tam na wycieczce z rodziną i kilka zdjęć zrobiłem. Sami zobaczcie czy warto jechać -> http://rebacz.pl/plenery/Lanckorona
A ja mam pytanie techniczne, czy każdy dojeżdza we włąsnym zakresie, zwłaszcza jak jest dalszy wypad, czy np dwa/trzy autka i zrzuta na paliwo? No i w ogóle jak wyglądają plenerki od stroony organizacyjnej, bo zapewne macie już jakiś wyrobiony schemat. Sam jestem Modem na innym Forum, to wiem, że takie rzeczy wychodzą w praniu i przeczytać o tym się nie da ;)
A co do miejsca, ja się zgadzam :D Cokolwiek to będzie :)
OK, fakt, nie doczytałem :)
Cześć wszystkim, od dłuższego czasu przyglądam się temu tematowi i nadszedł najwyżsyz czas na zapoznanie się ze "swojakami"
Jestem mile zaskoczony widziany tutaj fotkami ( w szczególności fortów )
Jestem MORF mam 25 lat, focę amatorsko od dwóch lat.
Cześć i czołgiem!