ha , a my ruszamy z InnerSpaces! Udalo sie;] potrzeba rąk do pracy, od jutra zaczynamy remonty!
Wersja do druku
ha , a my ruszamy z InnerSpaces! Udalo sie;] potrzeba rąk do pracy, od jutra zaczynamy remonty!
Parę zdjęć na szybko, dopiero co wywołane:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
nie ma, bo mxw nie było :D
a biomasy ni bylo tym razem
Moje browarowe gnioty:
A gdzie i kiedy następny plener?
kPinek
BTW, nie zdążyłem uprzedzić żeby mnie przed opublikowaniem jakoś w szopie odchudzić czy coś :)
pierwsze klimatyczne:)
nikogo nie odchudzam, nie ma mowy!
dobra to teraz kilka moich gniotów z samego browaru...
sorki za szumy, ale lenistwo wzięło góre :D
pikne ;)
To jeszcze ja :D
Udany wypad, trochę krótki... próbuję teraz dociec dlaczego się stamtąd tak szybko zmyliśmy:)
Ciekawie się to wszystko prezentuje. Swoje wypociny wrzucę jak tylko uda mi się uporać z nawałem innych obowiązków, których, niestety, z godziny na godzinę przybywa.
oj Watson szkoda...
ja sie zmyłam szybko z prostych dwóch powodów - nie miałam statywu
nie miałam źródła swiatla
czyli w najbliższy weekend nigdzie się nie wybieramy wspólnie? W takim razie pierwszy realny termin to pewnie dopiero po 'długim' majowym weekendzie.
Ja się na początek przywitam, bo to mój pierwsze post tutaj... ;)
Zatem... witam! :D
Na majowy weekend wracam do domu, ale w następne dwa jestem i jakby coś się działo, to dopiszcie mnie do listy. ;)
hm... była ulica wymieniona, a ogólniej to na Piątkowie
Witam jak widac na zdjeciach Guni ja tez tam bylem ale caly czasnie mam czasu obrobic zdjec - jutro wekend moze wrzuce jakies prosto z puszki . A co z wypadem do Owinsk o ktorym rozmawialismy ?
Arni
Co do owinsk, to sprobuje to zalatwic. Chyba, ze wpadamy na nielegalu jak do browaru:)
mozliwe ze i ja w dlugi weekend 1 dzien wynajde:)
to mnie się popierniczkowało no...
ja odpadam, matura
Mała ciekawostka odnośnie jednej z odwiedzanych przez nas wcześniej lokacji: Pozmeat jest już w trakcie rozbiórki. Postawili płot od frontu. Wczoraj zauważyłem, że zdemontowali dach.
z checia sie tam wybiore, moge wziac biomase;)
Hm.. przy Hetmańskiej i wiadukcie kolejowym jest stara wieża ciśnień... od strony "wolnych torów" płotek był kiedyś nieszczególnie wysoki. W pobliżu jest też kilka "ciekawych" podwórek.
Z innnej beczki - dostałem namiary na opuszczoną i prawie opuszczoną kamienicę w Poznaniu - Łazienna 1 i Czantoria 5. Ktoś może kojarzy?
jak bedzie cos konkretnego to moze sie zjawie, mimo matury
Daj spokój. Przecież dziewczyna cały bity weekend się nie będzie uczyć. Kto by to wytrzymał :D
Skąd my to znamy = robię to samo ze swoją maturą :D
Hej. Nie bardzo wiem gdzie powinienem takie info zostawić - być może jednak tu będzie dobrze. Otóż - kolega założył ostatnio blog Poznańskiej Grupy Fotograficznej - i zaprasza ludzi z Poznania i okolic do odwiedzania, jak również chętnych do współtworzenia go. Głównym kierunkiem jest tam foto reportażowe, dokumentalne - street. Zapewne gdy zbierze się większa ilość ludzi, będzie możliwość spotkania się przy piwku w większym gronie - pogadania o fotografii, wymiany poglądów na temat różnych systemów (nie ma żadnych ograniczeń kolorystycznych uwielbionej marki ;) ), i pewnie niebawem wspólnych ulicznych plenerków. Jeśli mielibyście ochotę wzbogacić jego zawartość o swoje zdjęcia współtworząc nowo powstałą grupę PGF, lub chociażby rzucić okiem i zostawić komentarze pod zdjęciami - zapraszam w kolegi i swoim imieniu :).
http://www.pgfblog.blogspot.com/
pozdro
Wie ktoś może o jakimś mrocznym pochodzie 1 maja ? :D Jakiś zlot komuchów pod ostrzałem moherowych oddziałów albo coś równie ekscytującego?
Lewica zbiera się o 10 na pl. Mickiewicza. O moherowcach niestety nie słyszałem:(.
Będzie ktoś chętny na wypad na wolne tory w sobotę?
LLK: jezeli namowie moja kobiete, to moge z nia wyskoczyc:)
Qbexus: dobry pomysl zeby wyskoczyc na pochod, mozliwe ze wyskocze;)
ja jak już się piszę na tory, ale to na którko.. chyab ze wiecie, po angielskiemu ze mna bedziecie rozmawiać :D
okey :)
Wie ktoś gdzie to co to i czy ciekawe? http://twitpic.com/4c1c8
ja nic nie wiem
ale mam ochote iść do tej opuszczonej szkoły na piątkowie jakos niedługo
podasz linka do zumi?
pewnie to ta:
http://www.zumi.pl/namapie.html?long...type=3&scale=2
gunia, chcesz tam iść prosto z matury? w każdym razie: powodzenia 8-)
a mnie coś wczoraj puknęło, wstałem o 4:30 i pojechałem tam, gdzie jeszcze nigdy nie byłem, choć większość z was zna ten teren doskonale: :wink:
teraz już wiem, że żeby tam zrobić ciekawe fotki, to trzeba by wstać... o 2:30 :lol:
to moze lepiej po imprezce tam isc?:)
a co do szkoly - to jest praktycznie kolo mnie, chociaz nadal nie kojarze ktory to budynek:)
mxw: którym fotografującym byłeś?? Byłem tam też i również wstawałem o 4.30 co oczywista późną godziną jest :/ Spotkałem chyba z 5 osób, które fociły. Jestem ciekaw czy Ciebie również :D Może z Tobą rozmawiałem o mgle, która się podniosła zamiast opaść :)
tam zawsze kilka osób jest... Qtek był chyba w sobote focić...
Ja byłem wczoraj, koło 5ej. Były dwie osoby, później pojawiły się jeszcze dwie, ale szybko się zmyły (nawet szybciej niż mgła:)
To tutaj:
http://www.zumi.pl/namapie.html?&loc...type=3&scale=2
A czy ciekawe.. można by było przy okazji Owińsk tam zajrzeć :)
PS> Znalazłem w swoim archiwum szerszy plan tego czegoś...
aj no to przepraszam :D
Ale numer, mieszkam 5km od tego miejsca...
Jutro bede dzwonil w sprawie Owinsk. Rzuccie moze jakims przykladowym terminem. Moze pod koniec maja?
jestem za :D byle nie 21ego, bom jest w Olsztynie