Odp: [słowiczek]zdjęcia...po prostu
nr 125, wywal ten kosz na śmieci slowiczku:) i może ciut poprostuj,choć wydaje mi się ze już więcej się nie da.
nr 126,światło ,to jest to.Brawo.Ja wiem,przydałby się tilt-shift,ale cena powala....
pozdrawiam
125 coś krzywo mi się wydaje i z wb coś nie tak bo na obu zdjęciach elewacja ma inny kolor, drugie chyba za ciepłe, albo pierwsze za zimne ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Boogie
125 coś krzywo mi się wydaje
Są takie ujęcia, że nawet fizjologom nie da się ich wyprostować :D .
126 OK
Cytat:
Zamieszczone przez
zysk
Są takie ujęcia, że nawet fizjologom nie da się ich wyprostować :D .
126 OK
no ale wtedy trzeba na punkt skupiający uwagę, czyli wieżę, krzywą w tym wypadku ;) a filozof to wciśnie, że to co krzywe jest proste ;)
No nie da się, bo budynek obok wieży jest prosty ;)
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
italy
nr 125, wywal ten kosz na śmieci slowiczku:) i może ciut poprostuj,choć wydaje mi się ze już więcej się nie da.
nr 126,światło ,to jest to.Brawo.Ja wiem,przydałby się tilt-shift,ale cena powala....
pozdrawiam
Kuuuuuuu.....kła. Nie ten plik. Dobry usunąłem:/.Ok, hrabia Ostrowski był czyściochem:)
126 bardzo ładne foto. Proponuję używać DxO, ma świetną korektę równoległości i płaszczyzn, a jest za free wersja 8.
Cytat:
Zamieszczone przez
italy
pozdrawiam
Dzięki za dobre słowo, zdjęcie kitem robione. Chyba kupię stm-kę, ponoć lepszy optycznie. Efekt zachodu słońca uzyskany z wb, 125 cyknąłem kilka minut wcześniej.
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
RobertON
126 bardzo ładne foto. Proponuję używać DxO, ma świetną korektę równoległości i płaszczyzn, a jest za free wersja 8.
Byłoby lepiej, gdybym złapał całe wejście, tzn trzy łuki, jest tylko jeden. Na wysokości drugiego stał leciwy transit. Jak znów zaświeci, docykam to i owo - jest teraz więcej takich budynków;)
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
Boogie
125 coś krzywo mi się wydaje i z wb coś nie tak bo na obu zdjęciach elewacja ma inny kolor, drugie chyba za ciepłe, albo pierwsze za zimne ;)
Pierwsze na 5200, drugie z pipetki;)
Slowiczek, zostaw już tą zabawę pipetką ;) i wstawiaj jakieś zdjęcia bo chyba zapadłeś w sen zimowy :mrgreen:
pozdrawiam.:)
Cytat:
Zamieszczone przez
italy
Slowiczek, zostaw już tą zabawę pipetką ;) i wstawiaj jakieś zdjęcia bo chyba zapadłeś w sen zimowy :mrgreen:
pozdrawiam.:)
Nieprędko kolego.
Cytat:
Zamieszczone przez
słowiczek
Nieprędko kolego.
Tylko nie mów że Ci skradli aparat lub padł z użytkowania.