Mamy ciekawą nową funkcję, MLU wynoszące 0.1s (można zwiększyć czas w zależności od potrzeb).
Wersja do druku
Mamy ciekawą nową funkcję, MLU wynoszące 0.1s (można zwiększyć czas w zależności od potrzeb).
a ktoś już próbował do 7D wgrać ML ??
bo kusi :)
musze podnieść puszkę do 2.0.3 i spróbuje wgrać ML
to że się da to zauważyłem :) nawet ściągnąłem, ale czy ktoś wgrał na swoją puszkę, oto jest pytanie :)
ML wgrany do 5d mkII działa tylko z kartą CF na której są pliki ml tak jak w 50d czy wgrywa na stałe i działa to z każdą kartą?
W kazdej puszce jest tak samo, wlozysz karte z ML - masz ML, wlozysz inna karte bez ML - nie masz :).
Witam Serdecznie. Jestem tutaj nowicjuszem i świeżakiem w Canonie. Mam oto następujący problem.
Zainstalowałem ML na mojego 600d. Wszystko działało bez problemu. Karta na z której się bootował niestety uległa uszkodzeniu mechanicznemu. Teraz nie bardzo wiem co zrobić. Skopiowałem pliki ML na nową karte, nie uruchamia się. Użyłem EOScard do bootowania nowej karty. Bez efektu. Zmieniłem oprogramowanie na 1.0.2 po czym wróciłem do 1.0.1 aby móc zainstalować na nowo ML. Nie chce się zainstalować.
Może ktoś pomóc?? Spotkał się może ktoś z takim problemem?
ML jest zależny od karty, gdy karty nie ma nie ma ML w aparacie.
Aktualnie ML pod 600D jest na 1.0.2, wgraj 1.0.2, sformatuj kartę w aparacie (pełne formatowanie) zrób bootowalną za pomocą EOScard, wgraj pliki ML, czyli tak jak wg instrukcji. Musi działać ;-)
ML się nie instaluje, to "wgrywanie" ML polega tylko na utworzeniu bootowalnej karty.
Koledzy, czy ktoś zarzucił już ML na 5d (jedynce)? Czytałem na forum ML, że jest już 4 wersja beta, tylko nie znalazłem wzmianki interesującej mnie funkcji focus trap, która we wcześniejszych release'ach nie działała. Może ktoś się orientuje czy już udało im się to przeskoczyć? Na 50d śmiga elegancko, jak będzie podobnie ma 5d to chyba porwę się na jakieś fajne szkiełko MF :D